Kids & the City

Kids & the City - Eva Munnik | Northernlights300.org

...ik schreeft dit leuke boekje en zegt het in haar voorwoord ook al: houdt rekening met de behoeftes van iedereen en stel je verwachtingen bij ... City | Definition of City by Merriam-Webster ... . Je kunt met kinderen niet alles zien wat je zou willen. Besef dat het zien van de toeristische highlights er misschien niet in zit, ... Kids & the City wijst je de weg naar alle familyproof plekken die niet in reguliere reisgidsen staan. Én naar de bekende hotspots maar dan met een twist, zodat ze ook leuk zijn om te bezoeken met kinderen. Recensie: Een leuk geschreven boek voor ouders die samen met hun kinderen steden willen bezoeken. Kids in the city est un site internet qu ... KidCity - YouTube ... . Recensie: Een leuk geschreven boek voor ouders die samen met hun kinderen steden willen bezoeken. Kids in the city est un site internet qui vous permet de trouver tout ce dont vous avez besoin pour vos enfants autour de chez vous. Des aires de jeux, des parcs, des zoos, des théâtres, des stages pendant les vacances, des magasins, des crèches, des restaurants kids-friendly… Kids City 't Wooldrik 4 7621 AH Borne. Tel: 074-267 11 31 E-mail: [email protected] ROUTE. Kids City is de leukste én spannendste plek om gezellig te eten ... Alvast op onderzoek uit? Bekijk alle attracties. Voor de aller kleinsten of de aller stoersten, aan alle kids is gedacht bij indoor attractiepark KidZcity. Learn basic city vocabulary in English for kids with this 3D animation video for children. It shows some basic elements of the city, street furniture, vehicl... Kids & the city 12 ultieme stedentrips met je kinderen Eva Munnik. Nederlands | Paperback € 20,99 + 41 punten . Op voorraad, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of ... Binnenspeeltuin Kids City is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, doorsnee kennen we hier namelijk niet. Wij be...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Munnik
DIMENSIE
12,91 MB
BESTANDSNAAM
Kids & the City.pdf

OMSCHRIJVING

'Geweldig boek voor reislustige vaders en moeders. Echt een aanrader voor ouders die graag op avontuur gaan met hun kinderen.' Ouders van nu'Met je kinderen op stedentrip gaan is te gek. En dit boek maakt het nog leuker.' FlairOok met jonge kinderen kun je een geweldige stedentrip maken! De highlights van Rome, Berlijn of Stockholm ken je misschien wel, maar waar zijn de kindvriendelijke cafés om rustig met het hele gezin neer te strijken, welk museum heeft een gave speeltuin ernaast om de kinderen uit te laten razen en waar vind je de mooiste sprookjesachtige verlichte schaatsbaan in de winter? Kids & the City wijst je de weg naar alle familyproof plekken die niet in reguliere reisgidsen staan. Én naar de bekende hotspots maar dan met een twist, zodat ze ook leuk zijn om te bezoeken met kinderen. Wist je bijvoorbeeld dat Belgrado allemaal kleine binnenspeeltuinen heeft en dat New York in de zomer in één groot waterparadijs verandert?Eva Munnik neemt je mee naar 12 steden, van klassieke tot originele bestemmingen, en geeft je veel ideeën voor een citytrip met (jonge) kinderen. Deze vrolijke gids staat vol met de beste insidertips van locals, uitgewerkte dagprogramma's, foto's, illustraties en handige plattegronden van de volgende steden: Antwerpen, Barcelona, Belgrado, Berlijn, Londen, Marrakech, New York, Parijs, Porto, Rome, Rotterdam en Stockholm.Eva Munnik (1976) is auteur en freelancejournalist voor televisie en tijdschriften. Samen met Sofie van den Enk schreef ze De melkfabriek en De schoolfabriek. Van Eva Munnik verscheen eveneens De wereld rond in 10 jaar. Voor Kids & the City reisde ze samen met haar dochter en man naar de leukste steden om precies uit te zoeken waar je moet zijn om als gezin te genieten van een verrassende stedentrip.

Wil je het boek lezen?Kids & the City in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Munnik. Lezen Kids & the City Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN