Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties

Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties - Sheri van Dijk | Northernlights300.org

...moties en gevoelens kunnen ook een heel eigen leven gaan leiden ... Meesterlijk wraak nemen op de narcist, hoe doe je dat ... ... . Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties? 0 Reviews | Review toevoegen. Met technieken uit de dialectische gedragstherapie in dit hulpboek ontwikkel je meer zelfvertrouwen en vaardigheden om op te kunnen tegen de ups en downs in je leven. Artikelnummer: 06.92.14 Verwachte levertijd Hoe snel de geest ook werkt, hij werkt alleen met de gedachtes waarmee hij gevoed wordt. Wat willen jouw emoties je vertellen? Grip krijgen op je emot ... Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties - vanstockum.nl ... . Wat willen jouw emoties je vertellen? Grip krijgen op je emoties begint met het bewustzijn dat we onze eigen emoties creëren met onze eigen gedachtes. De tweede stap om meer grip te krijgen is om de informatie die verborgen ligt in je emotie te begrijpen. Hoe krijg ik grip op mijn emoties? We worden allemaal weleens overmand door emoties. Ertegen vechten heeft weinig zin, dat houdt ze alleen maar langer in stand. Vergelijk het met het krabben aan een muggenbult, ho...

INFORMATIE

AUTEUR
Sheri van Dijk
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties 1e druk is een boek van Sheri van Dijk uitgegeven bij Cadans. ISBN 9789085606512 Zonder emoties zou het leven nogal saai zijn, maar emoties en gevoelens kunnen ook een heel eigen leven gaan leiden. Ze kunnen je leven bij wijze van spreken overnemen. School lukt niet meer, relaties gaan stroef, je drinkt te veel of gebruikt drugs om weer een goed gevoel te krijgen.Met technieken uit de dialectische gedragstherapie in dit helpboek ontwikkel je meer zelfvertrouwen en vaardigheden om op te kunnen tegen de ups en downs in je leven. De technieken helpen je om kalm te blijven in moeilijke situaties, om te gaan met emoties die uit de hand lopen, de pijn te verlichten van heftige emoties en beter om te gaan met familie en vrienden.

Wil je het boek lezen?Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sheri van Dijk. Lezen Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN