Dinobingo

Dinobingo - none | Northernlights300.org

.... Afhalen in een van onze winkels Levering aan huis is op dit moment helaas niet mogelijk voor dit product ... Dino bingo - KECK & LISA Cadeau-winkel Utrecht ... . Bestel Dinobingo Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Met Dinobingo kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Perfect voor kleine dinofans en hun families. Caroline Selmes is een illustrator en voormalig art director in de reclameindustrie. Ze heeft gewerkt in Parijs, Barcelona, Madrid en Londen, en voor klanten zoals Vodafone, Reebok, ... Bes ... BIS Publishers | Dinobingo | Caroline Selmes - BIS Publishers ... . Ze heeft gewerkt in Parijs, Barcelona, Madrid en Londen, en voor klanten zoals Vodafone, Reebok, ... Bestel Dinobingo van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met Dinobingo kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Perfect voor kleine dinofans en hun families. Caroline Selmes is een illustrator en voormalig art director in de reclameindustrie. Ze heeft gewerkt in Parijs, Barcelona, Madrid en Londen, en voor klanten zoals Vodafone, ... Dinobingo Gemakkelijk om te spelen en vol doldwaze dino's! griezelige en bijzondere dino's in deze leuke nieuwe versie van het klassieke spel. Gemakkelijk om te spelen en vol doldwaze dino's! Met Dinobingo kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Perfect voor kleine dinofans en hun families. Author: Caroline Selmes Spelbord met fiches en kaarten 8 dubbelzijdig gedrukte bingoplaten 22 x 22 cm Met Dinobingo kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Perfect voor kleine d...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,14 MB
BESTANDSNAAM
Dinobingo.pdf

OMSCHRIJVING

Gemakkelijk om te spelen en vol doldwaze dino's!Speel bingo met de reusachtige Giganotosaurus, de vegetarische Brontosaurus en een heleboel andere griezelige en bijzondere dino's in deze leuke nieuwe versie van het klassieke spel. Gemakkelijk om te spelen en vol doldwaze dino's! Met Dinobingo kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Perfect voor kleine dinofans en hun families.Caroline Selmes is een illustrator en voormalig art director in de reclameindustrie. Ze heeft gewerkt in Parijs, Barcelona, Madrid en Londen, en voor klanten zoals Vodafone, Reebok, London Zoo en Gestalten.

Wil je het boek lezen?Dinobingo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Dinobingo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN