De ziel van leiderschap

De ziel van leiderschap - Deepak Chopra | Northernlights300.org

...n leiderschap van Deepak Chopra. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Deepak Chopra schrijft in zijn laatste boek De ziel van leiderschap het volgende: het geheim van groot leiderschap is in contact staan met de ziel ... De ziel van leiderschap | Boeken ... . Chopra ziet de ziel als de plek waar het kernbewustzijn zetelt. Het is de plek waar je zingeving, context, intuïtie, creativiteit, inspiratie, visie, vrije wil, intelligentie, kracht en liefde vindt. Een moderne onderneming vraagt om modern leiderschap. Maar wanneer bén je eigenlijk een goede leider? Moet je tussen je mensen in staan of juist bóven ze? Wat is de houdbaarheidsdatum van goed leiderschap? En waarom zijn er eige ... De ziel van leiderschap eBook door Deepak Chopra ... ... . Een moderne onderneming vraagt om modern leiderschap. Maar wanneer bén je eigenlijk een goede leider? Moet je tussen je mensen in staan of juist bóven ze? Wat is de houdbaarheidsdatum van goed leiderschap? En waarom zijn er eigenlijk zo weinig vrouwelijke topondernemers? Coen Verbraak in gesprek met elf topondernemers over hun vak, en over zichzelf. De ziel van leiderschap Deepak Chopra • ebook • epub. Samenvatting . Dit boek onthult de ogenschijnlijk mysterieuze kwaliteiten die historische leiders succesvol en tot legende heeft gemaakt. Denk daarbij aan leiders als Gandhi, Martin Luther King Jr., Winston Churchill en Boeddha. De ziel van leiderschap (e-book) Deepak Chopra. Nederlands. 224. blz. 05/01/2012. eBook €9,99. Hardcover €20,99. €9,99. Plaats in winkelwagen Deepak Chopra De ziel van leiderschap. vind de sleutel tot succes op ieder niveau van het leven. Gedrukt boek . Uitleg over hoe men een succesvol en tegelijk spiritueel leider kan zijn. Genre Non-Fictie Onderwerpen De ziel van leiderschap | ISBN 9789021547626 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek is gebaseerd op de gelijknamige De ziel van leiderschap, Deepak Chopra - Ebook - 9789021551593 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Welk lidwoord (de of het): "de leiderschap" of "het leiderschap", wij helpen je graag. De ziel van leiderschap Vind de sleutel tot succes op ieder niveau van het leven Deepak Chopra • Boek • hardback. Samenvatting . Dit boek onthult de ogenschijnlijk mysterieuze kwaliteiten die historische leiders succesvol en tot legende heeft gemaakt....

INFORMATIE

AUTEUR
Deepak Chopra
DIMENSIE
12,30 MB
BESTANDSNAAM
De ziel van leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek onthult de ogenschijnlijk mysterieuze kwaliteiten die historische leiders succesvol en tot legende heeft gemaakt. Denk daarbij aan leiders als Gandhi, Martin Luther King Jr., Winston Churchill en Boeddha. Het boek is gebaseerd op de gelijknamige workshop van Deepak Chopra en biedt een praktijkgerichte aanpak om de kwaliteiten van succesvolle leiders te begrijpen en eigen te maken. De doelstellingen kunnen zowel privé als zakelijk zijn, van het verbeteren van het gezinsleven tot aan werkgerelateerde relaties en prestaties.

Wil je het boek lezen?De ziel van leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deepak Chopra. Lezen De ziel van leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN