De Busjesblues

De Busjesblues - Chiel Hugowaard | Northernlights300.org

...iseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren ... bol.com | Metamorfose van de koninginnenpage, West-Fries ... ... . Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. De Busjesblues Een persoonlijk, waar en humoristisch verhaal van een man en zijn gezin die in een Volkswagenbusje vertrekken van het luxueuze Gooi naar het primitieve Oostblok. Op zijn eigen, relativerende wijze vertelt Chiel over de mooie en bijzondere ervaringen, maar vooral over de ongemakken, tegenvallers en problemen die ze onderweg tegenkomen. De Busjesblu ... Scheltema | De Busjesblues, Chiel Hugowaard ... . Op zijn eigen, relativerende wijze vertelt Chiel over de mooie en bijzondere ervaringen, maar vooral over de ongemakken, tegenvallers en problemen die ze onderweg tegenkomen. De Busjesblues Een persoonlijk, waar en humoristisch verhaal van een man en zijn gezin die in een Volkswagenbusje vertrekken van het luxueuze Gooi naar het primitieve Oostblok. Op zijn eigen, relativerende wijze vertelt Chiel over de mooie en bijzondere ervaringen, maar vooral over de ongemakken, tegenvallers en problemen die ze onderweg tegenkomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Chiel Hugowaard
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
De Busjesblues.pdf

OMSCHRIJVING

Een persoonlijk, waar en humoristisch verhaal van een man en zijn gezin die in een Volkswagenbusje vertrekken van het luxueuze Gooi naar het primitieve Oostblok. Op zijn eigen, relativerende wijze vertelt Chiel over de mooie en bijzondere ervaringen, maar vooral over de ongemakken, tegenvallers en problemen die ze onderweg tegenkomen. Het blijkt allemaal niet zo ideaal te zijn als ze zich vooraf hadden voorgesteld wanneer ze geconfronteerd worden met aanhoudend regen en kou, onwennig camping gedrag, sluimerende irritaties, cultuur- en reismoeheid, hardnekkige smetvrees, toilet horror, niet eerder ontdekte karakterverschillen en een paar knallende ruzies. Door de open schrijfstijl voorzien van een behoorlijke dosis zelfspot reis je als lezer mee op deze bijzondere tocht en krijg je een inkijkje in de alledaagse reis-blues. Verplichte kost voor iedereen die wel eens met de gedachte speelt om er een tijdje tussenuit te gaan.

Wil je het boek lezen?De Busjesblues in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chiel Hugowaard. Lezen De Busjesblues Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN