In het spoor van de Russische ziel

In het spoor van de Russische ziel - Peter D' Hamecourt | Northernlights300.org

... huidige machthebbers in het Kremlin hebben het gedachtengoed van Dostojevski uit de negentiende eeuw omarmd en tot beleid gemaakt ... In het spoor van de Russische ziel - boogsy.nl ... . Samen duiken Oleg en ik een avond lang in het spoor van de Russische ziel, een fenomeen dat door veel Russen wordt gekoesterd als veilige schuilplaats tegen een buitenwereld die `ons maar niet wil begrijpen`. Oleg Lysenko met drie generaties bayan's van 1906, 1939 en van 2013. 'In het spoor van de Russische ziel, Dostojevski tussen Europa en Rusland' door Peter d' Hamecourt - Onze prijs: €20,99 - Vand ... In het spoor van de Russische ziel door Peter d' Hamecourt ... ... . 'In het spoor van de Russische ziel, Dostojevski tussen Europa en Rusland' door Peter d' Hamecourt - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bestel In het spoor van de Russische ziel van Peter d' Hamecourt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In het spoor van de Russische ziel; Verzending binnen Nederland vanaf €2,95 Gratis verzending binnen Nederland vanaf €30. Op werkdagen vóór 14:00 besteld (en betaald) dezelfde dag verzonden. Peter d' Hamecourt In het spoor van de Russische ziel. Nieuwprijs €19,99. In het spoor van de Russische ziel | Peter Hamecourt. Dostojevski tussen Europa en Rusland. Zet op mijn lijst . Fjodor Michajllovitsj Dostojevski vond de Duitsers dom, de Zwitsers oplichters en de Fransen doortrapte poseurs. De schrijver trok in de negentiende eeuw een spoor door Europa. Boekpresentatie Dostojevski-boek in Moskou. De Nederlandse Club organiseerde dinsdagavond 23 mei in het Moskouse etablissement Gioms de boekpresentatie van Peter d'Hamecourts nieuwste boek In het spoor van de Russische ziel - Dostojevski tussen Europa en Rusland.Fotograaf Rob Marinissen maakte een foto-impressie in zwart-wit. Aan de rechterkant van deze pagina kunt u de f...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter D' Hamecourt
DIMENSIE
10,9 MB
BESTANDSNAAM
In het spoor van de Russische ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Fjodor Michajllovitsj Dostojevski vond de Duitsers dom, de Zwitsers oplichters en de Fransen doortrapte poseurs.De schrijver trok in de negentiende eeuw een spoor door Europa. Hij reist onder meer naar Berlijn, Dresden, Bad Homburg, Baden-Baden, Bad Ems, Wiesbaden, Genève, Saxon-les-Bains, Vevey, Parijs en Turijn. Uiteindelijk keert hij terug naar Moskou en Sint Petersburg. Hij schreef er grote delen van zijn oeuvre en ontwikkelde er zijn gedachten over de rol van Rusland in de wereld.Europa was in zijn ogen ten prooi gevallen aan goddeloosheid. De Europese volkeren konden daarom maar op één manier worden gered: door de Russische ziel. Dan zou volgens hem het eeuwenoude onbegrip tussen Rusland en het Westen worden opgelost. De huidige machthebbers in het Kremlin hebben het gedachtengoed van Dostojevski uit de negentiende eeuw omarmd en tot beleid gemaakt. In dit boek volgt Peter d'Hamecourt Dostojevski's spoor. Het nieuwe boek wordt 29 april gepresenteerd op twee locaties: 's morgens in de Hermitage Amsterdam en 's middags bij boekhandel Pegasus. informatie bij de uitgever via [email protected] d'Hamecourt (Vlaardingen, 1946) was twintig jaar lang het gezicht van het NOS Journaal. Acht van zijn succesvolle boeken zijn nu in prijs verlaagd naar € 12,50: Moskou is een gekkenhuis, Russen zien ze vliegen, Petersburg - paradijs in het moeras, Leven als God in Rusland, Toen Napoleon Maly verliet en de van maand tot maand verslagen in Rusland in oorlog 1 en Rusland in oorlog 2. Enige uitzondering is het Nederlands-Russische omkeerboek In de spiegel - Nederlanders over Russen en Russen over Nederlanders, waarvan Peter d'Hamecourt de eindredactie verzorgde. Het verscheen in het Nederland-Ruslandjaar 2013.

Wil je het boek lezen?In het spoor van de Russische ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter D' Hamecourt. Lezen In het spoor van de Russische ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN