De zaak Tom

De zaak Tom - Frank Heinen | Northernlights300.org

...ende moment zijn ze op weg. De zaak Tom is het romandebuut van Frank Heinen (1985) ... De zaak Tom | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Het grote publiek kent Heinen wellicht van columns, verhalen en artikelen voor de Volkskrant, Hard Gras, De Muur en de NOS. Frank Heinen schrijft vooral over sport en media, en dat doet hij erg goed. De zaak-Tom is een roman over de ultieme poging iets voor een ander te betekenen, zonder daarvoor iets terug te willen. Frank Heinen neemt de lezer mee op een verrassende, geestige en vaak ook ontroer ... Tzum | Recensie: Frank Heinen - De zaak Tom - Tzum ... . Frank Heinen neemt de lezer mee op een verrassende, geestige en vaak ook ontroerende roadtrip die alleen maar slecht kan aflopen. De zaak Tom Wanneer Bob Persoon besluit zijn dove, zwijgende broer Tom uit diens instelling mee naar huis te nemen, verandert het leven van de twee mannen ingrijpend. Geholpen door Nina, een meisje uit de bibliotheek waar Bob dagelijks komt, en een vluchteling - beiden hebben hun eigen redenen om met hen op pad te gaan - neemt Bob zijn broer mee op reis. De zaak Tom is een roman over de ultieme poging iets voor een ander te betekenen, zonder daarvoor iets terug te willen. Frank Heinen neemt de lezer mee op een verrassende, geestige en vaak ook ontroerende roadtrip die alleen maar slecht kan aflopen. De zaak Tom begint als een zoete, leuke roman over familie en onzelfzuchtigheid. Het ontwikkelt zich in een chaotisch en dramatisch boek over trauma, oplichting en media. Waar de start van het verhaal ongeloofwaardig soepel verloopt, is de ontknoping juist onvoorstelbaar bizar en ingewikkeld. De zaak Tom. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venste...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Heinen
DIMENSIE
3,69 MB
BESTANDSNAAM
De zaak Tom.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Bob Persoon besluit zijn dove, zwijgende broer Tom uitdiens instelling mee naar huis te nemen, verandert het leven vande twee mannen ingrijpend. Geholpen door Nina, een meisjeuit de bibliotheek waar Bob dagelijks komt, en een vluchteling –beiden hebben hun eigen redenen om met hen op pad te gaan –neemt Bob zijn broer mee op reis. Deze reis verandert al snel ineen vlucht, die in alle media onderwerp van gesprek wordt en eennationale woede ontketent. Bob komt er langzaam achter hoe ingewikkeldhet is om werkelijk het goede te doen voor een ander ineen wereld waarin altruïsme niet meer is dan een verkapte vormvan eigenbelang.De zaak-Tom is een roman over de ultieme poging iets voor eenander te betekenen, zonder daarvoor iets terug te willen. FrankHeinen neemt de lezer mee op een verrassende, geestige en vaakook ontroerende roadtrip die alleen maar slecht kan aflopen.

Wil je het boek lezen?De zaak Tom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Heinen. Lezen De zaak Tom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN