Alles over sollicitatiegesprekken

Alles over sollicitatiegesprekken - Jack Minden | Northernlights300.org

...gesprekken, is beknopter en tot de kern teruggebracht ... Alles over sollicitatiegesprekken, Jack J.R. van Minden ... ... . Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over selectie- en sollicitatiegesprekken. Het sollicitatiegesprek is een van de belangrijkste onderdelen in het selectieproces. Maar doe het wel goed. Anders jaag je de perfecte kandidaten weg en neem je de verkeerde aan. Lees onze 11 tips voor het voeren van een geslaagd sollicitatiegesprek. 'Alles over sollicitatiegesprekken', de volledig he ... Alles over sollicitatiegesprekken | Dinternet.nl ... . 'Alles over sollicitatiegesprekken', de volledig herziene editie van 'Alles over selectie - gesprekken', is beknopter en tot de kern teruggebracht. Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over selectie- en sollicitatiegesprekken. Of u nu aan de vooravond staat van een gesprek voor een nieuwe baan, een promotie of een overplaatsing, met dit boek kunt u zich ... Lees „Alles over sollicitatiegesprekken" door Jack Minden verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Alles over sollicitatiegesprekken, de volledig herziene editie van Alles over selectiegesprekken, is beknopter en tot de... Alles over sollicitatiegesprekken, de volledig herziene editie van Alles over selectiegesprekken, is beknopter en tot de kern teruggebracht. Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over selectie- en sollicitatiegesprekken. Alles over sollicitatiegesprekken, de volledig herziene editie van Alles over selectie - gesprekken, is beknopter en tot de kern teruggebracht. Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over selectie- en sollicitatiegesprekken. 'Alles over sollicitatiegesprekken', de volledig herziene editie van 'Alles over selectie - gesprekken', i...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Minden
DIMENSIE
8,71 MB
BESTANDSNAAM
Alles over sollicitatiegesprekken.pdf

OMSCHRIJVING

Alles over sollicitatiegesprekken 1e druk is een boek van Jack Minden uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047002741 Bereid u voor en sla uw slag!Alles over sollicitatiegesprekken, de volledig herziene editie van Alles over selectie - gesprekken, is beknopter en tot de kern teruggebracht. Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over selectie- en sollicitatiegesprekken. Of u nu aan de vooravond staat van een gesprek voor een nieuwe baan, een promotie of een overplaatsing, met dit boek kunt u zich optimaal voorbereiden in zo min mogelijk tijd. Dr. Jack J.R. van Minden, psycholoog en loopbaantrainer, leidt u stap voor stap door de procedure, bereidt u voor op de verschillende soorten gesprekken die u kunt verwachten en geeft uiteenlopende oefeningen, checklists en adviezen. Met Alles over sollicitatiegesprekken in de hand weet u precies welke vragen kunnen worden gesteld en welke houding van belang is. U kunt valkuilen vermijden en uzelf op de kaart zetten als de enige geschikte kandidaat!

Wil je het boek lezen?Alles over sollicitatiegesprekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Minden. Lezen Alles over sollicitatiegesprekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN