Alex Cross - De zaak tegen Alex Cross

Alex Cross - De zaak tegen Alex Cross - James Patterson | Northernlights300.org

...an de verkeerde kant van de wet. Maar nu hij beschuldigd is van het neerschieten van ... Boek: De zaak tegen Alex Cross - Geschreven door James ... ... ... Lees „De zaak tegen Alex Cross" door James Patterson verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Alex Cross stond nog nooit aan de verkeerde kant van de wet. Maar nu hij beschuldigd is van het neerschieten van de hand... De zaak tegen Alex Cross. Alex Cross stond nog nooit aan de verkeerde kant van de wet. Maar nu hij beschuldigd is van het neerschieten van handlangers van zijn aartsvijand Soneji, wordt hij als voorbeeld gesteld voor alle schietgrage agenten. Cross weet dat het zelfverdediging was, maar zal de jury hem in het gelijk stellen ... bol.com | Alex Cross - De zaak tegen Alex Cross (ebook ... ... . Cross weet dat het zelfverdediging was, maar zal de jury hem in het gelijk stellen?Terwijl Cross vecht voor zijn vrijheid, laat zijn voormalige partner ... De zaak tegen Alex Cross is alweer het 25ste deel uit de Alex Cross serie van James Patterson. Ondanks dat het lijkt alsof de rechtszaak van Cross moet voortkomen uit gebeurtenissen van eerdere delen is dit boek heel goed te volgen als je nooit eerder een boek over Alex Cross gelezen hebt ... Het boek De zaak tegen Alex Cross, geschreven door James Patterson, koopt u b...

INFORMATIE

AUTEUR
James Patterson
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
Alex Cross - De zaak tegen Alex Cross.pdf

OMSCHRIJVING

Alex Cross stond nog nooit aan de verkeerde kant van de wet. Maar nu hij beschuldigd is van het neerschieten van de handlangers van zijn aartsvijand Soneji, wordt hij als voorbeeld gesteld voor alle schietgrage agenten. Cross weet dat het zelfverdediging was, maar zal de jury hem in het gelijk stellen?Terwijl Cross vecht voor zijn vrijheid, laat zijn voormalige partner John Sampson hem een video zien die aanwijzingen bevat rond de vermissing van een aantal jonge meisjes. Ondanks zijn schorsing gaat Cross toch op onderzoek uit en hij belandt in de donkerste hoeken van het internet, waar moord slechts een vorm van ontspanning is.

Wil je het boek lezen?Alex Cross - De zaak tegen Alex Cross in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Patterson. Lezen Alex Cross - De zaak tegen Alex Cross Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN