Troostrijke tranen

Troostrijke tranen - Marianne Williamson | Northernlights300.org

...n te accepteren, doen we er alles aan om het weg ... Williamson, Marianne - Troostrijke tranen. Van verdriet ... ... ... Troostrijke tranen | ISBN 9789020213430 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven met medicijnen. In plaats van ons verdriet te omarmen en te acc ... www.bol.com ... . In plaats van ons verdriet te omarmen en te accepteren, doen we er alles aan om het weg te stoppen en er ... Bestel Troostrijke tranen van Marianne Williamson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te s vbk_Troostrijke_tranen_kopregel_proef3_symbool.indd 7 08-02-17 08:16. Voorwoord Ieder mens komt in zijn of haar leven periodes tegen waarin de pijn van het bestaan bijna ondraaglijk lijkt te worden. Voor sommigen komt dat maar zelden voor, en is de pijn relatief mild. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Williamson, Marianne - Troostrijke tranen. Van verdriet naar veerkracht Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven met medicijnen. In plaats van ons verdriet te omarmen en te accepteren, doen we er […] Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven met medicijnen. In plaats van ons verdriet te oma 34 Troostrijke tranen. De kwellingen van een dergelijk proces zijn niet slechts een kil en klinisch verschijnsel, het is een heilig proces dat niet alleen tot het einde van je pijn leidt, maar ook ... 32 Troostrijke tranen. of het 'naast je neer te leggen' onderdrukt, in ieder geval tijdelijk. Het is alsof er emotioneel een spier verkrampt, waardoor het je niet lukt om aan een bepaald en ... 'Troostrijke tranen' is een warm en liefdevol boek, dat je op een krachtige manier ondersteunt om door je pijn en verdriet heen te gaan, zodat je er als een veerkrachtiger persoon uit kunt komen en als herboren door kunt met je leven. Specificaties Uitgever. AnkhHermes, Uitgeverij. Vertaler. Karin van Grieken ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Williamson
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Troostrijke tranen.pdf

OMSCHRIJVING

Marianne Williamson laat in 'Troostrijke tranen' zien dat we echt alleen maar verder komen in ons leven als we de pijn aangaan en er de tijd voor nemen om uit te vinden wat we ervan kunnen leren.Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven met medicijnen. In plaats van ons verdriet te omarmen en te accepteren, doen we er alles aan om het weg te stoppen en er liefst nooit meer aan te denken. Maar hiermee doen we onszelf op de lange termijn alleen maar meer pijn, en ontnemen we onszelf de kans om te groeien. De farmaceutische industrie vaart er wel bij en wij blijven achter, verlamd door ontkenning en angst voor het onbekende. Marianne Williamson laat in 'Troostrijke tranen' zien dat we echt alleen maar verder komen in ons leven als we de pijn aangaan en er de tijd voor nemen om uit te vinden wat we ervan kunnen leren. 'Troostrijke tranen' is een warm en liefdevol boek, dat je op een krachtige manier ondersteunt om door je pijn en verdriet heen te gaan, zodat je er als een veerkrachtiger persoon uit kunt komen en als herboren door kunt met je leven.

Wil je het boek lezen?Troostrijke tranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Williamson. Lezen Troostrijke tranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN