Toolbox voor trainingsacteurs

Toolbox voor trainingsacteurs - P. Devilee | Northernlights300.org

...bron voor trainers. Wilt u als... Alle professionele trainingsacteurs van Nederland ... Hebbes Casting Academy ... . Hier treft u alle informatie met betrekking tot acteurs en rollenspellen binnen trainingen. Koop Toolbox voor trainingsacteurs van Devilee, P. met ISBN 9789035245495. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Dit boek is een gereedschapkist voor trainers en trainingsacteurs.Wil jij als trainingsacteur meer dan alleen oefenen met praktijksimulaties?Vragen trainers je regelmatig of je nog ¿iets leuks¿ weet? Wil jij als trainer ideeën opdoenom acteurs effectiever in te zetten? Dan biedt dit boek uitkomst. Met dit materiaal geef jeiedere training meer impact, vaart en variatie.Toolbox v ... De 4 absoluut onmisbare boeken over trainingsacteren ... . Met dit materiaal geef jeiedere training meer impact, vaart en variatie.Toolbox voor ... Toolbox voor trainingsacteurs bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Toolbox voor trainingsacteurs van Paul Devilee (boek, paperback, ISBN 9789035245495). Dit boek is een gereedschapkist voor trainers en trainingsacteurs. Wil jij als trainingsacteur meer dan alleen... Toolbox voor trainingsacteurs is het boek bij de site www.werkvormen.info. Deze derde, volledig herziene druk biedt nog meer werkvormen, oefeningen en energizers. En bij ieder leerdoel een ervaring. Toolbox Workshop Werkvormen. Vul je rugzak met werkvormen, oefeningen en energizers die je training een boost geven! Ons motto is "impact, vaart en variatie", dus we garanderen een fijne mix van kijken en doen, ontdekken en uitproberen. Koop Toolbox voor trainingsacteurs (9789035245495) je van Devilee, P. Artikelomschrijving. Dit boek is een gereedschapkist voor trainers en trainingsacteurs. Buy Toolbox voor trainingsacteurs: werkvormen, oefeningen en energizers 01...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Devilee
DIMENSIE
9,3 MB
BESTANDSNAAM
Toolbox voor trainingsacteurs.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een gereedschapskist voor trainingsacteurs en een inspiratiebron voor trainers. Wilt u als trainingsacteur meer dan alleen oefenen met praktijksimulaties? Vraagt een trainer regelmatig aan u of 'u nog iets leuks weet?' Wilt u als trainer ideeën opdoen hoe u een acteur anders in kunt zetten in een training? Dan biedt dit boek uitkomst. Hier treft u een verzameling van alle mogelijke extra's waarmee u een training afwisselender, effectiever en energieker kunt maken:50 werkvormenAlternatieve manieren waarop trainingsacteurs ingezet kunnen worden. Van tempoversnellers tot nabespreekvormen, van het regiemodel tot de clinic.35 theorieondersteunende oefeningenOefeningen waarmee u veelvoorkomende theorie op speelse en ervaringsgerichte wijze voelbaar kunt maken.22 energizersTussendoortjes waarmee u de zinnen kunt verzetten en mensen in beweging kunt krijgen.Met dit materiaal in uw rugzak bent u een serieuze sparringpartner voor iedere trainer! Het laatste deel van het boek is geheel gewijd aan de STAR-methodiek en de manier waarop u zich als trainingsacteur kunt voorbereiden op trainingen waarin met STARS gewerkt wordt. Dit boek is bestemd voor zowel beginnende als ervaren trainingsacteurs die hun aanbod willen uitbreiden. Voor trainers kan het als inspiratiebron dienen om trainingen anders in te richten en acteurs gevarieerder in te zetten.

Wil je het boek lezen?Toolbox voor trainingsacteurs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Devilee. Lezen Toolbox voor trainingsacteurs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN