Het begin van de melancholie

Het begin van de melancholie - Ben Schomakers | Northernlights300.org

...et en melancholie aan bod: de moeizaamheid van de troost, het geheugen van het verlangen, het dwepen met ... Het begin van de melancholie - Veen Bosch & Keuning België ... ... In Het begin van de melancholie betoogt Ben Schomakers dat we ons hoofd niet moeten afwenden van ons verdriet. Immers, verdriet kan ons inzicht geven in wie wij zijn, maar ook in wat een mens is. 9789086872367 - Het begin van de melancholie door Ben Schomakers.. In Het begin van de melancholie betoogt Ben Schomakers dat we ons hoofd niet moeten afwenden van ons verdriet. Immers, verdriet kan ons inzicht geven in wie wij zijn, maar ook in wat een mens is. In d.. 'Het begin ... Het begin van de melancholie door Ben Schomakers ... ... . Immers, verdriet kan ons inzicht geven in wie wij zijn, maar ook in wat een mens is. In d.. 'Het begin van de melancholie, Over verdriet, verlangen en werkelijkheid' door Ben Schomakers - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. In 'Het begin van de melancholie' betoogt Ben Schomakers dat we ons hoofd niet moeten afwenden van ons verdriet. Immers, verdriet kan ons inzicht geven in wie wij zijn, maar ook in wat een mens is. Het begin van de melancholie won in 2018 de Grote Van Helsdingenprijs voor het beste boek op het grensgebied tussen psychiatrie en filosofie. Het is een absolute aanrader voor al wie met verdriet, verlangen, liefde of melancholie geconfronteerd wordt - in het eigen leven en in de klinische praktijk. In Het begin van de melancholie betoogt Ben Schomakers dat we ons hoofd niet moeten afwenden van ons verdriet. Immers, verdriet kan ons inzicht geven in wie wij zijn, maar ook in wat een mens is. In dit prachtige essay komen verschillende, zeer herkenbare facetten van onze omgang met verdriet en melancholie aan bod: de moeizaamheid van de troost, het geheugen van het verla...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Schomakers
DIMENSIE
7,38 MB
BESTANDSNAAM
Het begin van de melancholie.pdf

OMSCHRIJVING

In Het begin van de melancholie betoogt Ben Schomakers dat we ons hoofd niet moeten afwenden van ons verdriet. Immers, verdriet kan ons inzicht geven in wie wij zijn, maar ook in wat een mens is. In dit prachtige essay komen verschillende, zeer herkenbare facetten van onze omgang met verdriet en melancholie aan bod: de moeizaamheid van de troost, het geheugen van het verlangen, het dwepen met het tragische en het vrije-onvrije verder leven na het verdriet. Een originele kijk op melancholie als hoopgevende bron van inzicht in de structuur van de ziel en het bestaan.

Wil je het boek lezen?Het begin van de melancholie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Schomakers. Lezen Het begin van de melancholie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN