Help!Coaching Bibliotheek C2 - Help! Ik coach teams

Help!Coaching Bibliotheek C2 - Help! Ik coach teams - M.M. Lingsma | Northernlights300.org

...00 uur besteld, volgende dag in huis "Help!Coaching Bibliotheek - Help! ik coach conflicten 2e druk is een boek van J ... coaching opleiding aspecten | Coaching Training Info ... . de Vries uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789079877089 Help! ik coach conflicten is bedoeld voor mensen die beter Ik coach teams C2 Help! Ik geef leiding L1 Help! Ik ontplooi mijn talent Z1 Help! Ik geef coachend leiding L2 Help! Ik leid een verandering L3 Help! Ik coach op competenties C3 Help! Ik blijf in balans Z2 ... Vandaar de Help!-Coaching Bibliotheek voor mensen die willen leren coachen. 'Help! Ik ga coachen' is onderdeel va ... Help! Bibliotheek - Coach Boulevard ... ... Vandaar de Help!-Coaching Bibliotheek voor mensen die willen leren coachen. 'Help! Ik ga coachen' is onderdeel van de serie Help! Coaching Bibliotheek. In 'Help! Ik ga coachen' behandelen Marijke Lingsma en Aty Boers het onderwerp onderhandelen; de vier succesfactoren van een coach, de start van een coachingtraject, de voortgang ervan, het taalgebruik van de coach en valkuilen voor een beginnend coach. 'Help! Ik coach conflicten' van Marijke Lingsma en Aty Boers is onderdeel van de serie Help! Coaching Bibliotheek. Het boekje is geschikt als 'opfriscursus' of als eerste oriëntatie en voor leidinggevenden bevat het handige inzichten. Marijke Lingsma is mede-oprichter van diverse toonaangevende bedrijven op het gebied van coaching, training en ... De Help!Bibliotheek bestaat uit de volgende titels: Help! Ik ga coachen C1 Help! Ik coach teams C2. Help! Ik coach op competenties C3. Help! Ik coach conflicten C4. Help! Ik geef leiding L1 Help! Ik geef coachend leiding L2 Help! Ik leid een verandering L...

INFORMATIE

AUTEUR
M.M. Lingsma
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Help!Coaching Bibliotheek C2 - Help! Ik coach teams.pdf

OMSCHRIJVING

Help!Coaching Bibliotheek C2 - Help! Ik coach teams 1e druk is een boek van M.M. Lingsma uitgegeven bij Multi Media Coach Bv. ISBN 9789079877034 Misschien heb je al veel ervaring met het begeleiden van teams, of al eens een training gevolgd op het gebied van teamcoaching. Maar teamcoaching kan lastig zijn. Er is veel waar je op kunt letten en veel dat belangrijk is, en je moet soms snel reageren. Hoe zat het ook weer, wat zijn de valkuilen? Met dit boekje kun je jezelf helpen je (verder) te ontwikkelen en te profileren als teamcoach. Het biedt een toolbox met 50 items met basisinzichten in één boek. Maar ook met checklists, reminders, tips en achtergrondinformatie. En met inspirerende one-liners die je in een coachingssituatie kunt inzetten om beweging te creëren. Zodanig vormgegeven dat het ook tijdens teambijeenkomsten kan worden gebruikt. Dit Help!-boekje maakt je wegwijs in het coachen van groepen en teams. Voor coaches, leidinggevenden en professionals die teams begeleiden.

Wil je het boek lezen?Help!Coaching Bibliotheek C2 - Help! Ik coach teams in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.M. Lingsma. Lezen Help!Coaching Bibliotheek C2 - Help! Ik coach teams Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN