De kunst van het sterven

De kunst van het sterven - Katy Butler | Northernlights300.org

...ves Leloup het stervensproces in de context van de verschillende filosofische, religieuze en esoterische tradities ... Boogsy e-book prijsvergelijker - De kunst van het sterven ... ... . Zij onderzoeken bronnen doe variëren van het christelijk-middeleeuwse traktaat ARS MORIENDI (waaraan de titel van het boek is ontleend) tot HET TIBETAANSE DODENBOEK. Bij deze kunst van het sterven kan volgens Dohmen, behalve schrijver ook hoogleraar ethiek aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht, het woord 'voltooid' wel degelijk een belangrijke rol ... Door te stellen dat het leven en de dood niet tegenover elkaar staan, maar elkaar aanvullen, geeft Osho een vo ... Frontaal Naakt. » De kunst van het sterven ... ... Door te stellen dat het leven en de dood niet tegenover elkaar staan, maar elkaar aanvullen, geeft Osho een volkomen ander perspectief aan de kunst van het sterven en laat hij zien dat het 'de kunst van leven' is. Hij beschrijft de weg van het Chassidisme als een leven van kleur, muziek en innerlijke transformatie. Wikipedia : "De ars moriendi, Latijn voor "de kunst van het sterven"...

INFORMATIE

AUTEUR
Katy Butler
DIMENSIE
5,36 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het sterven.pdf

OMSCHRIJVING

Als je nadenkt over het einde van je eigen bestaan, denk je vaak aan de kwaliteit van het leven dat je nog rest. Je wil je familie niet tot last zijn, je wil spirituele rust vinden en waardig, zonder pijn, thuis sterven. Dit boek is de ideale gids in dat proces. Het biedt de steun en kennis die je nodig hebt om je eigen einde een plek te geven. In overzichtelijke stappen en in duidelijke woorden helpt de auteur je met de mentale, fysieke en praktische vragen die je zal tegenkomen. De kunst van het sterven helpt je niet meer bang te zijn voor wat onvermijdelijk komen gaat. Je leven wordt intenser, rustiger en waardiger, of dat nu dage n, maanden of jaren zijn.

Wil je het boek lezen?De kunst van het sterven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katy Butler. Lezen De kunst van het sterven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN