De dochter van de parfumeur

De dochter van de parfumeur - Cristina Caboni | Northernlights300.org

...hter van de parfumeur Cristina Caboni. Nederlands | Paperback € 20,99 + 41 punten ... De dochter van de parfumeur, Cristina Caboni - Ebook ... ... . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Koop nu De dochter van de parfumeur van Cristina Caboni bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De dochter van de parfumeur | ISBN 9789401603393 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Titel: De dochter van de parfumeur ISBN: 978940 ... De dochter van de parfumeur eBook door Cristina Caboni ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Titel: De dochter van de parfumeur ISBN: 9789401603386 Uitgeverij: Xander Uitgevers Genre: Roman Pagina's: 352 Uitgave: paperback. Over de auteur(s): Cristina Caboni is schrijfster, imker en rozenkweker. Ze heeft een grote belangstelling voor parfum en haar eerste roman is een eerbetoon aan deze fascineerde wereld. 13-jun-2016 - Christina Caboni - De dochter van de parfumeur Na een teleurstelling in de liefde vertrekt een Italiaanse naar Parijs, waar ze een baan vindt in een gerenommeerde parfumerie.; Door Cristina Caboni De dochter van de parfumeur | Bibliotheek Ranst...

INFORMATIE

AUTEUR
Cristina Caboni
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
De dochter van de parfumeur.pdf

OMSCHRIJVING

Als Elena Rossini haar vriend betrapt met een ander, verliest ze haar vertrouwen in de liefde. Ze vlucht naar Parijs en gaat aan de slag in de bekende parfumerie Narcissus, waar nog op traditionele wijze parfum wordt gemaakt.Elena komt uit een familie van bekende parfumeurs. Ze heeft het talent van de vrouwen in haar familie geërfd en weet parfums te creëren waar iedereen naar verlangt. Ook al lijkt ze het geluk weer te vinden, toch blijft het verleden haar achtervolgen.Haar ontmoeting met Cail lijkt alles plotseling te veranderen. Kan hij Elenas wonden genezen en haar hart veroveren? En kan Elena haar twijfels en wantrouwen voorgoed laten rusten en gelukkig worden met Cail?Voor liefhebbers van Santa Montefiore.

Wil je het boek lezen?De dochter van de parfumeur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cristina Caboni. Lezen De dochter van de parfumeur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN