Amsterdam-Delphi

Amsterdam-Delphi - Rosita Steenbeek | Northernlights300.org

...an Amsterdam naar Rosita in Rome. Telkens vroeg hij of ze meeging ... Amsterdam-Delphi, Rosita Steenbeek - Paperback ... ... . Ten slotte deed ze dat, maar ze fietsten niet naar Rome maar naar het orakel van Delphi. Vrienden en familie probeerden Rosita tegen te houden. `Je fietst nooit, was ... 'Amsterdam-Delphi, Op de fiets naar het orakel' door Rosita Steenbeek - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Amsterdam-Delphi. 3000 kilometer op de fiets, meer dan 3000 jaar terug in de tijd ... Amsterdam - Delphi: op de fiets naar het orakel - Rosita ... ... . 3000 kilometer op de fiets, meer dan 3000 jaar terug in de tijd. Driemaal fietste Art Khachatrian, fotograaf, niet bang voor bergen want afkomstig uit Armenië, van Amsterdam naar Rosita in Rome. Telkens vroeg hij of ze meeging. Amsterdam-Delphi. 3000 kilometer op de fiets, meer dan 3000 jaar terug in de tijd. Driemaal fietste Art Khachatrian, fotograaf, niet bang voor bergen want afkomstig uit Armenië, van Amsterdam naar Rosita in Rome. Telkens vroeg hij of ze meeging. Ten slotte deed ze dat, maar ze fietsten niet naar Rome maar naar het orakel van Delphi. Vrienden en familie probeerden Rosita tegen te houden. `Je ... Amsterdam - Delphi: op de fiets naar het orakel refereert aan dromen en verlangens die (bijna) iedereen heeft, maar niet iedereen waar durft of kan maken. Rosita Steenbeek en Art Khachatrian zoeken het avontuur en gaan de confrontatie aan. Hoe dat avontuur afloopt, dat wil ik wel weten. Geschreven bij Amsterdam-Delphi. Een leuk boek van een 53-jarig, a-sportief 'meisje' met wat handicaps (op haar 13e hersenbloeding gehad, hetgeen leidde tot epilepsie en ook ooit haar rug gebroken) dat zowaar met deskundige begeleider/liefde helemaal van Amsterdam (We wonen grappig genoeg in dezelfde straat. In het boek Amsterdam - Delphi - Op de fiets naar het orakel doet Rosita Steenbeek verslag van haar reis per fiets via het zuiden van Italie naar Griekenland. Amsterdam-Delphi . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. Delphi Vacatures ️ 51 beschikbare vacatures. DRINGEND gezocht. Meer dan 400.000 vacatures van duizenden bedrijven Delphi Hotel i...

INFORMATIE

AUTEUR
Rosita Steenbeek
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
Amsterdam-Delphi.pdf

OMSCHRIJVING

3000 kilometer op de fiets, meer dan 3000 jaar terug in de tijd. Driemaal fietste Art Khachatrian, fotograaf, niet bang voor bergen want afkomstig uit Armenië, van Amsterdam naar Rosita in Rome. Telkens vroeg hij of ze meeging. Ten slotte deed ze dat, maar ze fietsten niet naar Rome maar naar het orakel van Delphi. Vrienden en familie probeerden Rosita tegen te houden. `Je fietst nooit, was haar moeders voornaamste argument. Maar op een warme namiddag in Amsterdam toetste Art op zijn iPhone de kortste weg naar Delphi in en vertrokken ze op hun Cannondale mountainbikes. Ze reden langs de Rijn, over de Duitse Autobahn, door Oostenrijk, Liechtenstein, over de Zwitserse Alpen begeleid door donder, bliksem en zware regen om vervolgens na een daling van 2000 meter een zonoverspoelde Italiaanse appelboomgaard binnen te rollen. Ze staken de Rubicon over, beklommen de Titanenberg van San Marino en zakten via fabelachtige steden als Mantua, Bologna, Ravenna, een bijna fatale zandverstuiving, door helse hitte en donkere nacht, langs Sinterklaas en Padre Pio af naar de haven van Brindisi. Daar gingen ze scheep met de Ionian Queen die hen langs Ithaka voerde en hen afzette op de Griekse kust. En zo kwamen ze na veertig dagen aan in Delphi. `Ken uzelve, gebood het orakel. Nooit hadden ze gedacht daar op deze manier achter te komen.

Wil je het boek lezen?Amsterdam-Delphi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosita Steenbeek. Lezen Amsterdam-Delphi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN