Ziek van gezondheid

Ziek van gezondheid - Ignaas Devisch | Northernlights300.org

...d fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ziek van gezondheid voor de dutch luidspreker markt bij alibaba ... Ziek van Gezondheid | Ignaas Devisch ... .com ziek van gezondheid voorwoord doe geen kwaad en maak het vooral niet erger non nocere oude wijsheid wordt helaas vaak vergeten door artsen artsenopleidingen. Aanmelden Registreren; Verbergen. Ziek-van-gezondheid - boek voor elk probleem een pil. boek voor elk probleem een pil. Zoek afbeeldingen van Ziek Gratis voor commercieel gebruik Geen naamsvermelding vereist Vrij van copyright In Ziek van gezo ... Ziek en gezond zijn tegelijk: het kan! - UMCG ... . Zoek afbeeldingen van Ziek Gratis voor commercieel gebruik Geen naamsvermelding vereist Vrij van copyright In Ziek van gezondheid wordt een onthullend beeld geschetst van een samenleving waarin medicalisering de spuigaten uitloopt. Uiteraard werkt onze tijd een aantal grote gezondheidsproblemen in de hand. Maar we belijden gezondheid als een orthodox geloof en beschouwen steeds meer aspecten van ons leven als een medische kwestie....

INFORMATIE

AUTEUR
Ignaas Devisch
DIMENSIE
10,43 MB
BESTANDSNAAM
Ziek van gezondheid.pdf

OMSCHRIJVING

Ziek van gezondheid 1e druk is een boek van Ignaas Devisch uitgegeven bij De Bezige Bij. ISBN 9789085425281 Medicijnen zijn er om ziektes te bestrijden. Betekent de vaststelling dat we met zn allen meer medicijnen nemen dan dat we vaker ziek zijn? En ook het aantal mogelijke `ziektes of stoornissen neemt sterk toe. Dat stemt tot ongerustheid, want in onze wereld is gezondheid de norm. Om normaal te zijn moet je gezond zijn en streven naar verbetering. Ziek van gezondheid schetst een onthullend beeld van een samenleving waarin medicalisering de spuigaten uitloopt. We belijden gezondheid als een orthodox geloof en beschouwen steeds meer aspecten van ons leven als een medische kwestie. We worden stilaan ziek van gezondheid. Ignaas Devisch, professor in de ethiek, filosofie en medische filosofie aan de Universiteit Gent, stelde dit boek samen.Meer boeken van Ignaas Devisch.

Wil je het boek lezen?Ziek van gezondheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ignaas Devisch. Lezen Ziek van gezondheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN