Luisteren &cetera 1

Luisteren &cetera 1 - Pieter Steinz | Northernlights300.org

...tellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Kijk live naar de NPO Radio 1 webcam - NPO Radio 1 ... . Bestel Luisteren &cetera / 1 van Steinz, Pieter als Ebook voor 6.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! LUISTEREN &CETERA 3. Releasedatum: 1-11-2016. Herkomst: NL. Item-nr: 3627616. EAN: 9789045029191. Levertijd: Levertijd: Onbekend . Boek (1) € 19,99 . In winkelwagen . Recensie 'The blues had a baby and they named it rock-'n-roll,' zong Muddy Waters en vatte zo het begin van de popmuziek samen. Ergens ... De jaren zeventig staan niet bekend als een tijdperk ... Luisteren &cetera / 1 | Steinz, Pieter | het web van de ... ... . Ergens ... De jaren zeventig staan niet bekend als een tijdperk van grote vernieuwing, toch zijn in dit decennium enkele van de beste en invloedrijkste popplaten aller tijden gemaakt en zijn nieuwe genres ontstaan. Pieter Steinz en Bertram Mourits inventariseerden de oogst in 'Luisteren &cetera': van symfonische rock tot punk, van blaxploitation tot conceptalbums. In 'Luisteren &cetera' vertellen Pieter Steinz en Bertram Mourits het fantastische verhaal van popmuziek in 104 klassieke albums en de artiesten die ze opnamen. De jeugd van tegenwoordig luistert naar Drake, maar ook naar The Smiths of ABBA - van alles door elkaar dus en zo hoort het ook. Luisteren &cetera 1 Pieter Steinz Bertram Mourits De jaren zeventig staan niet bekend als een tijdperk van grote vernieuwing, toch zijn in dit decennium enkele van de beste en invloedrijkste popplaten aller tijden gemaakt en zijn nieuwe genres ontstaan. In 'Luisteren &cetera' vertellen Pieter Steinz en Bertram Mourits het fantastische verhaal van popmuziek in 104 klassieke albums en de artiesten die ze opnamen. De jeugd van tegenwoordig luistert naar Drake, maar ook naar The Smiths of ABBA - van alles door elkaar dus en zo hoort het ook. Koop nu Luisteren &cetera 1 van Pieter Steinz, Bertram Mourits bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Download het gratis PDF-bestand Luisteren &cetera / 1 (e-book). Download duizenden e-boeken, boeken, romans in EPUB, MOBI-formaat, PDF gratis en zonder registratie op onze website. Onze website is een gratis blog waarmee u gratis pdf-boeken, digitale boeken en alle pdf-boeken gratis kunt downloaden. Luisteren &cetera - 1 het web van de popmuziek in de jaren zeventig Pieter Steinz, Bertram Mourits. Nederlands | Paperback € 20,99 + 41 punten . Op be...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Steinz
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
Luisteren &cetera 1.pdf

OMSCHRIJVING

De jaren zeventig staan niet bekend als een tijdperk van grote vernieuwing, toch zijn in dit decennium enkele van de beste en invloedrijkste popplaten aller tijden gemaakt en zijn nieuwe genres ontstaan. Pieter Steinz en Bertram Mourits inventariseerden de oogst in 'Luisteren &cetera': van symfonische rock tot punk, van blaxploitation tot conceptalbums. Waar moet je naar luisteren, als je net je favoriete plaat hebt gehoord? Wat hebben de makers van die plaat gehoord, en welke andere muzikanten hebben zich door die muziek laten inspireren? Wie zich deze vragen wel eens stelt, heeft aan 'Luisteren &cetera' een boek om zijn hart aan op te halen.

Wil je het boek lezen?Luisteren &cetera 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Steinz. Lezen Luisteren &cetera 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN