Het Huis Van De Moskee

Het Huis Van De Moskee - Kader Abdolah | Northernlights300.org

... Mosque (Dutch: Het huis van de moskee) is a Dutch-language novel by Iranian writer Kader Abdolah, published in 2005 ... Het huis van de moskee samenvatting - Kader Abdolah - Recensie ... .The English language translation of The House of the Mosque was published in January 2010. Het huis van de moskee neemt een centrale plek in binnen het stadje Senejan in Iran. Alles verloopt heel gemoedelijk totdat de ayatollah's onder leiding van Komeini de regering omver willen werpen om van het moderne Perzië een islamitische staat te maken. Saddam Hussein hoopt er ook meteen een slaatje uit te slaan. Het huis van de moskee vertelt het meeslepende verhaa ... Docenten 15-18 - Lezen voor de lijst ... . Saddam Hussein hoopt er ook meteen een slaatje uit te slaan. Het huis van de moskee vertelt het meeslepende verhaal van Aga Djan. Wanneer de religieuze leiders van Iran radicaler worden, moet hij als belangrijk man de spanningen in de samenleving proberen te bezweren. Inmiddels werd Het huis van de moskee vertaald in 30 talen en is er een speelfilm in voorbereiding. Welk lidwoord (de of het): "de moskee" of "het moskee", wij helpen je graag....

INFORMATIE

AUTEUR
Kader Abdolah
DIMENSIE
11,10 MB
BESTANDSNAAM
Het Huis Van De Moskee.pdf

OMSCHRIJVING

Al achthonderd jaar heeft de familie van Aga Djan een centrale positie in de stad. Al zolang ze er wonen brengen ze de geestelijk leider van de moskee voort. De imam is een belangrijk man, maar zeker zo belangrijk is Aga Djan, het hoofd van de bazaar. Als er een radicale stroming onder de ayatollahs ontstaat en Khomeini in Parijs een omwenteling voorbereidt, komt de Iraanse samenleving zoals Aga Djan die kent onder druk te staan. Vrienden worden vijanden. Liefde wordt haat. Zelfs Aga Djan kan het tij niet keren.

Wil je het boek lezen?Het Huis Van De Moskee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kader Abdolah. Lezen Het Huis Van De Moskee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN