Groen licht

Groen licht - Corine Hartman | Northernlights300.org

...en zich dagelijks in voor de deelnemers. Taken wisselen en deelnemers worden soms ook vrijwilliger ... Verkeerseducatie in de kinderopvang: het keurmerk Groen Licht ... . Groen Licht Verkeersadviezen is een onderzoekend en adviserend bureau en topspecialist als dataverzamelaar. Groen Licht is al meer dan 25 jaar keihard in de weer met mobiliteit en verkeer. Groen Licht vormt zelfstandig haar mening, is geen jaknikker, maar is altijd coöperatief. "Groen Licht is optimistisch van toon, maar prikt ook elke week een groene claim door. Als je extra betaalt bij je ticket om de milieuschade van je vlucht te compenseren, gebeurt daar ... Groen licht voor fietsers - Gemeente Amsterdam ... . Als je extra betaalt bij je ticket om de milieuschade van je vlucht te compenseren, gebeurt daar dan ook echt iets mee? Groen licht staat te boek als een regiothriller, maar is perfect te lezen voor een niet-Achterhoeker. Misschien dat je de benoemde bezienswaardigheden niet allemaal kent, maar dit doet helemaal niets af aan het spanning en het verhaal in Groen licht. In het paardensportcentrum in Lichtenvoorde wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Groen Licht is een journalistiek reportageprogramma elke week te zien bij de VARA. Brecht van Hulten, Elena Lindemans en Milouska Meulens informeren je in dit prog...

INFORMATIE

AUTEUR
Corine Hartman
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Groen licht.pdf

OMSCHRIJVING

Corine Hartmans thriller Groen licht speelt in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter vreest dat het niet bij dit ene slachtoffer zal blijven. De dader speelt een uitgekiend, tot in detail voorbereid spel, met mensenlevens als inzet. Dan rijst het vermoeden dat er een aanslag gepleegd zal worden op een stadion vol mensen. De tijdsdruk is in één klap immens. De inzet hoog. Suzan kan en wil niet anders: ze doet mee met het laatste spel van de dader. Een spel op leven en dood… Van de Nederlandse vrouwelijke thrillerauteurs scoort Hartman het hoogst in VN's Detective & Thrillergids. In Corine Hartmans thriller Groen licht schudden vier gruwelijke moorden het anders zo rustige Achterhoekse platteland op.

Wil je het boek lezen?Groen licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corine Hartman. Lezen Groen licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN