Focus

Focus - Kevin Wubbels | Northernlights300.org

...s modernem Nachrichtenmagazin. Focus Nederland Zwarte Woud 10 3524 SJ Utrecht Tel ... De of het focus? Welk lidwoord ... . 088 007 1400 KVK 27170444. Service Nieuws Onze kantoren Disclaimer Levering, privacy en klachten Vacatures Voldoen aan de wet. Volg ons op social media. loopbaanadviesbureau re-integratie spoor 2 loopbaanorientatie. Focus Nederland 2020 Voor de hoofdpunten en het meest belangwekkende nieuws uit West-Vlaanderen moet je bij ons zijn. Betrouwbaar en relevant. (Her)Bekijk hier ook het nieuws en alle programma's va ... Focus - NPO Radio 1 ... . Betrouwbaar en relevant. (Her)Bekijk hier ook het nieuws en alle programma's van Focus & WTV. Focus is een Nederlandse progrockband, vooral bekend uit de jaren zeventig om zijn instrumentale muziek, een combinatie van invloeden uit klassiek, rock en jazz. De belangrijkste leden uit die tijd waren Thijs van Leer en Jan Akkerman Geschieden...

INFORMATIE

AUTEUR
Kevin Wubbels
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
Focus.pdf

OMSCHRIJVING

Focus is het verhaal van Kevin. Over leven met kanker en ALS, en vooral hoe je daarin overeind blijft. Een boek vol narigheid, levenslust en doorzettingsvermogen.Kevin Wubbels (1979), familieman en ondernemer, kreeg op zijn 28e lymfeklierkanker en kort daarna ALS. Inmiddels is zijn lijf aardig gesloopt, maar in zijn hoofd is hij sterker dan ooit. Focus is Kevins zelfgeschreven nalatenschap, waarin hij zijn kinderen en de buitenwereld vertelt over hoe hij leeft met de dood voor ogen. Een inspirerende mindgame en een ode aan het leven. Aangrijpend, genadeloos én liefdevol.

Wil je het boek lezen?Focus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kevin Wubbels. Lezen Focus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN