De ontbieder

De ontbieder - Juliet Marillier | Northernlights300.org

...achten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom ... Bureau ISBN - De ontbieder ... . De ontbieder | ISBN 9789024560684 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Bestel De ontbieder Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Koop nu De ontbieder van Juliet Marillier bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De Australische schrijfster Juliet Mari ... bol.com | De ontbieder (ebook), Juliet Marillier ... ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar Zeven Wateren-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met Verboden magie koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. Na Ravenvlucht, is er nu eindelijk de spannende conclusie van Neryns avontuur met De Ontbieder....

INFORMATIE

AUTEUR
Juliet Marillier
DIMENSIE
6,58 MB
BESTANDSNAAM
De ontbieder.pdf

OMSCHRIJVING

Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Nu is zij het geheime wapen geworden van de rebellen, en hun enige hoop op overleven in de geplande hinderlaag van koning Keldec bij Zomerfort.Het lot van Alban ligt in Neryns handen, maar voordat ze klaar is voor de bloedige strijd die gaat volgen, moet ze eerst op zoek naar de twee Hoeders die haar meer over haar krachten kunnen leren.Ondertussen wekt Flint, als spion aan het hof van de koning, achterdocht op de verkeerde plekken. En deze keer staat er extra veel op het spel, waaronder de kans voor Flint en Neryn om eindelijk samen te zijn.De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar Zeven Wateren-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met Verboden magie koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. Na Ravenvlucht, is er nu eindelijk de spannende conclusie van Neryns avontuur met De Ontbieder.

Wil je het boek lezen?De ontbieder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juliet Marillier. Lezen De ontbieder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN