De celliste van Portofino

De celliste van Portofino - Alyson Richman | Northernlights300.org

...ng, romantiek, drama, boeiende personages, verhalen die op elkaar zijn afgestemd en het is ook nog eens prachtig geschreven ... De celliste van Portofino, Alyson Richman - Ebook ... ... . Het e-book De celliste van Portofino, geschreven door Alyson Richman, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De celliste van Portofino van Alyson Richman. Ebook. Vertaalde literatuur. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. OMSCHRIJVING. Italië, 1943. De jonge Elodie stapt met valse papieren van boord in de Italiaanse kustplaats Portofino. Na ... De celliste van Portofino van Alyson Richman | Boek en ... ... . OMSCHRIJVING. Italië, 1943. De jonge Elodie stapt met valse papieren van boord in de Italiaanse kustplaats Portofino. Na de barre, gevaarlijke tocht, moet ze nu nog ongemerkt langs een Duitse officier zien te glippen om paspoortcontrole te voorkomen.Onverwacht krijgt zij hulp van de mysterieuze dokter Angelo Rosselli.Een paar maanden daarvoor was Elodie Bertolotti nog een begaafd celliste in ... Italië, 1943. De jonge Elodie Bertolotti stapt met valse papieren van boord in de Italiaanse kustplaats Portofino. Ze heeft een barre en gevaarlijke tocht overleefd, maar moet nu nog ongemerkt langs een Duitse officier zien te glippen om een paspoortcontrole te voorkomen. Onverwacht krijgt zij hulp van de mysterieuze dokter Angelo Rosselli. Een paar maanden daarvoor was Elodie Bertolotti nog ... Italië, 1943. De jonge Elodie stapt met valse papieren van boord in de Italiaanse kustplaats Portofino. Na de barre, gevaarlijke tocht, moet ze nu nog ongemerkt langs een Duitse officier zien te glippen om paspoortcontrole te voorkomen. Onverwacht k De jonge celliste Elodie komt doodsbang aan in de prachtige kustplaats Portofino. Ze is op de vlucht voor het fascistische regime van Mussolini en wordt daarbij geholpen door een mysterieuze dokter, Angelo Rosseli. Verscheurd door pijnlijke herinneringen en bittere verliezen, bloeit tussen beiden een warme verwantschap op in een kille, donkere ... De bestverkochte producten voor: de celliste van portofino alyson richman Italië, 1943. De jonge Elodie Bertolotti stapt met valse papieren van boord in de Italiaanse kustplaats Portofino. Ze heeft een barre en gevaarlijke tocht overleefd, maar moet nu nog ongemerkt langs een Duitse officier zien te glippen om een paspoortcontrole te voorkomen. Bestel De Celliste Van Portofino Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De celliste van Portofino - Alyson Richman 'Elegant en melancholisch.' - Jenna Blum, auteur van Het familieportret. Italië, 1943. De jonge, celliste Elodie komt doodsbang aan in de prachtige kustplaats Portofino. Ze is op de vlucht voor het fascistische regime van Mussolini en wordt daarbij geholpen door een mysterieuze dokter, Angelo ......

INFORMATIE

AUTEUR
Alyson Richman
DIMENSIE
3,4 MB
BESTANDSNAAM
De celliste van Portofino.pdf

OMSCHRIJVING

Italië, 1943. De jonge Elodie Bertolotti stapt met valse papieren van boord in de Italiaanse kustplaats Portofino. Ze heeft een barre en gevaarlijke tocht overleefd, maar moet nu nog ongemerkt langs een Duitse officier zien te glippen om een paspoortcontrole te voorkomen. Onverwacht krijgt zij hulp van de mysterieuze dokter Angelo Rosselli. Een paar maanden daarvoor was Elodie Bertolotti nog een begaafd celliste in Verona, onbezorgd om de wereldproblematiek. Maar door de machtsovername van Mussolini loopt ook haar eigen familie gevaar en moet Elodie haar muzikale talenten inzetten om het leven van anderen te redden. Verscheurd door pijnlijke herinneringen en bittere verliezen lijken Elodie en Angelo in de donkere oorlogstijd steun bij elkaar te vinden. Maar zijn ze daadwerkelijk in staat het verleden te laten rusten?

Wil je het boek lezen?De celliste van Portofino in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alyson Richman. Lezen De celliste van Portofino Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN