Systemisch Leiderschap

Systemisch Leiderschap - Bas de Kruyff | Northernlights300.org

...benoemt hij essentiële principes waarmee u als leider het organisatiesysteem goed laat functioneren ... bol.com | Systemisch leiderschap | 9789082730005 | Lia ... ... . Dag 3: Systemisch leiderschap en interventies nader te bepalen: Deze laatste dag biedt je repertoire (en oefeningen) waarmee je systemisch leiderschap kunt vormgeven. Passend bij jouw eigen leiderschapsstijl. Dagdeel 7: systemisch leiderschap (dr. Marijke Spanjersberg) Dagdeel 8: de oogst en slotreflecties Leiderschap vraagt systemisch bewustzijn. Dat begint bij weten dat het eigenlijk de systemen zijn, die leiden. Niet de leider. Jan Jacob Sta ... Systemisch leiderschap door Lia Genee, Adriënne Graumans ... ... . Dat begint bij weten dat het eigenlijk de systemen zijn, die leiden. Niet de leider. Jan Jacob Stam en Barbara Hoogenboom dagen je uit je bestaande kennis over leiderschap en organisaties opnieuw te verkennen. Opleiding Systemisch Leiderschap . 10-daagse systemische training voor leidinggevenden met Philippe Bailleur en Leanne Steeghs. Organisaties staan voor bijzondere uitdagingen. De wereld verandert steeds sneller, op een moeilijk te voorspellen manier. Systemisch Leiderschap leidt het geheel door het volgen van het samenspel van het web van verbindingen tussen de delen. Dit boekje vertelt de inzichten betreffende Systemisch Leiderschap aan de hand van tien opgetekende verhalen van Lia Genee. De verhalen gaan in op de thema's transitie, ... Leiderschap en dynamiek in systemen. Als leider ben je een belangrijk onderdeel van het systeem dat je organisatie is. En als dat onderdeel niet goed functioneert, heeft dat onmiskenbaar effect op de rest van het systeem. In deze training belichten we het thema leiderschap vanuit een systemische invalshoek. Systemisch Leiderschap 3e druk is een boek van Bas de Kruyff uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789461938718 Systemisch Leiderschap pr...

INFORMATIE

AUTEUR
Bas de Kruyff
DIMENSIE
7,10 MB
BESTANDSNAAM
Systemisch Leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Systemisch Leiderschap 3e druk is een boek van Bas de Kruyff uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789461938718 Systemisch Leiderschap projecteert de grondbeginselen van het systemisch werk op leiderschap. Hoe werkt een gezonde organisatie (het ''systeem''), welke rol heb je als leider daarin en hoe word je als leider nog be nvloed door patronen vanuit je herkomst?Vroeg of laat komen veel leiders tot de ontdekking dat hun verzamelde managementvaardigheden slechts ten dele bepalen hoe effectief en succesvol je een bijdrage aan de organisatiedoelen levert. Diepgewortelde patronen die soms van generatie op generatie zijn doorgegeven, blijken daarin een bepalende factor. Patronen die een kwaliteit herbergen en tegelijk een valkuil kunnen vormen. De overdracht vanuit het familiesysteem naar jouw leiderschapsstijl lijkt onvermijdelijk, totdat je begrijpt waarom die overdracht plaatsvindt.Met Systemisch Leiderschap beschrijft Bas de Kruyff hoe de leider van nu nog altijd wordt be nvloed door zijn oorsprong en afstamming. Ook benoemt hij essenti le principes waarmee je als leider het organisatiesysteem goed laat functioneren. Daarmee krijg je de kaders aangereikt om te reflecteren op de dieper liggende patronen in jouw leiderschap, waarvan vaak de kiem is gelegd in je familiesysteem. Zodat je bewust de keuze kunt maken hoe je hiermee in de toekomst wilt omgaan.Als leider vorm je immers een belangrijk radertje in het systeem dat jouw organisatie is. En de manier waarop jij functioneert heeft een grote invloed op het gehele systeem.

Wil je het boek lezen?Systemisch Leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas de Kruyff. Lezen Systemisch Leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN