Focussen en je dromen

Focussen en je dromen - E. Gendlin | Northernlights300.org

...n woorden ... Focussen en Dromen. Focussend omgaan met dromen betekent dat de dromer in zichzelf naspeurt wat de droom hem brengt ... Door focussen je dromen waarmaken • Irene van Gameren ... . De begeleider reikt vragen aan en nodigt de dromer uit stil te staan bij hoe dit of dat onderdeel van de droom in het lijf voelt; daaruit komt vaak nieuwe informatie voort, informatie die verrassend afwijkt van wat dromen-boeken zeggen en/of van wat de dromer al meende te weten. Eugene T. Gendlin en Ann Weiser Cornell over focussen I Eugene T. Gendlin, Waar je het lichaam vanbinnenuit voelt, is er een do ... Focussen en je dromen. Per Boek Wijzer ... . Eugene T. Gendlin en Ann Weiser Cornell over focussen I Eugene T. Gendlin, Waar je het lichaam vanbinnenuit voelt, is er een doorgang II Eugene T ... de hele dag door, zorgt je lichaam voor 99% van wat je zegt en doet. Je denken heb je alleen maar nodig voor speciale dingen. Je hoeft er niet over te denken hoe je iemand die je tegenkomt ... Bestel eenvoudig online: Focussen en je dromen door Eugene Gendlin (Paperback 1991 De Toorts 228 pagina's) ISBN 9789060206454 Focussen en je dromen (eBook) Hallo! Op zoek naar een Focussen en je dromen-boek geschreven door auteur Eugene Gendlin? ... een toetssteen die dus bij de dromer zelf ligt en die in wezen onafhankelijk is van enige bestaande theorie.Focussen en werken met dromen door focussen is door iedereen te leren. Focussen is een psychologisch veranderingsproces dat bereikt wordt door te luisteren naar gevoelens die diep in het lichaam merkbaar zijn, maar waarvoor geen woorden bestaan. Deze techniek is bij uitstek geschikt om dromen te interpreteren, omdat aandacht wordt besteed aan de vage, vluchtige gevoelens die dromen doorgaans achterlaten. De in dit boek beschreven methode om dromen te interpreteren is gebaseerd op de techniek van het 'focussen', die het onderwerp was van Eugene Gendlins vorige boek: Focussen (in vertaling verschenen bij De Toorts, 3e druk, 1989). Focussen is een psychologisch veranderingsproces dat bereikt wordt door te luisteren naar gevoelens die diep in het lichaam merkbaar zijn, maar waarvoor geen woorden ... Focussen en je dromen E. Gendlin • Boek • paperback. Samenvatting . De hier beschreven methode om dromen te interpreteren is gebaseerd op de techniek van het focussen: een psychologisch veranderingsproces dat bereikt wordt door te luisteren naar gevoelens die diep in het lichaam merkbaar zijn, maar waarvoor geen woorden bestaa...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Gendlin
DIMENSIE
6,29 MB
BESTANDSNAAM
Focussen en je dromen.pdf

OMSCHRIJVING

De hier beschreven methode om dromen te interpreteren is gebaseerd op de techniek van het focussen: een psychologisch veranderingsproces dat bereikt wordt door te luisteren naar gevoelens die diep in het lichaam merkbaar zijn, maar waarvoor geen woorden bestaan. Deze techniek is bij uitstek geschikt om dromen te interpreteren, omdat aandacht wordt besteed aan de vage, vluchtige gevoelens die dromen doorgaans achterlaten. De lichamelijke reactie van de dromer op vragen naar de betekenis van de droom wordt als belangrijkste toetssteen voor de droomduiding beschouwd - een toetssteen die dus bij de dromer zelf ligt en die in wezen onafhankelijk is van enige bestaande theorie.Focussen en werken met dromen door focussen is door iedereen te leren. Dit boek leidt de lezer aan de hand van duidelijke voorbeelden stap voor stap door dit leerproces. Eugene Gendlin heeft het direct vanuit zijn ervaring in zijn jarenlange praktijk geschreven; de voorbeelden zijn levendig en het vraag-en-antwoordspel levert even verrassende als overtuigende wendingen bij het duiden op. De theoretische beschouwingen zijn apart in een appendix opgenomen, omdat die geen voorwaarde zijn om de methode te kunnen volgen.

Wil je het boek lezen?Focussen en je dromen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Gendlin. Lezen Focussen en je dromen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN