Broeder ezel

Broeder ezel - Liesbeth Goedbloed | Northernlights300.org

...s een mysterieus, gelaagd verhaal over een dwaaltocht door de bergen ... Broeder Ezel - GoodbookshopGoodbookshop ... . Een duister en tegelijk geestig sprookje over schuld en vergelding en de drang tot zelfvernietiging. Het debuut Broeder Ezel van Liesbeth Goedbloed heeft één aangrijpende proloog. Daarin zijn we getuige van hoe Anna haar broertje Jens vindt, die in de sloot is gevallen. Het broertje waar zij op had moeten passen, is een engeltje geworden. Een tweede proloog staat tussen haakjes, begint met een bijbelteks ... Homepage | Liesbeth Goedbloed ... . Een tweede proloog staat tussen haakjes, begint met een bijbeltekst en lijkt een profetische voorspelling… RECENSIE Broeder ezel van Liesbeth Goedbloed is een gelaagde roman met de nodige dwarsverbanden kunt leggen met religie, filosofie en literatuur. Broeder Ezel In Broeder Ezel trekt de jonge vrouw Anna samen met een ezel de Italiaanse bergen in. Ze heeft een missie: een traumatische gebeurtenis uit het verleden voor eens en altijd afsluiten. Broeder Ezel is een zeer goed boek, van begin tot eind meeslepend. De meerdere verhaallijnen die langs elkaar lopen geven je continu het idee d...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Goedbloed
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Broeder ezel.pdf

OMSCHRIJVING

De debuutroman Broeder Ezel van Liesbeth Goedbloed biedt een inkijkje in de ziel van een kind dat leerde knielen voor een genadeloze god.Een jonge vrouw gaat met een ezel op reis. Achtervolgd door de geest van haar jong gestorven broertje, onder het oog van een ongenadige god en bij het licht van een Italiaanse zon, struikelt Anna naar de top van een berg. Er zit onweer in de lucht en oordeel, want iemand moet boeten voor de dood van een kind. De vraag is alleen: wie?Broeder Ezel is een mysterieus, gelaagd verhaal over een dwaaltocht door de bergen en een zwart sprookje over schuld, vergelding en de drang tot zelfvernietiging.

Wil je het boek lezen?Broeder ezel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Goedbloed. Lezen Broeder ezel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN