Van CEO naar tuinman

Van CEO naar tuinman - Evert Jan van Hasselt | Northernlights300.org

...compleet andere houding dan een ceo: *De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht ... Atlas Contact Evert Jan van Hasselt : Atlas Contact ... . *De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt. Van CEO naar tuinman; group Incompany training. Van CEO naar tuinman. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 19,26 Excl. BTW check Volledige prijs. Van CEO ... Boek: Van CEO naar tuinman - Springest ... . Details expand_more expand_less € 19,26 Excl. BTW check Volledige prijs. Van CEO naar tuinman Evert Jan van Hasselt Pauline Romanesco de rol van leiderschap in het nieuwe organiseren. € 20,99 Beschikbaar Bestel dit boek. Paperback; 144 blz. ISBN 9789047007425; juni 2014; Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo: *De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht. *De ... Bestel Van CEO naar tuinman van Evert Jan van Hasselt;;Pauline Romanesco. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van CEO naar tuinman (eBook) Van CEO naar tuinman is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Van CEO naar tuinman PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Van CEO naar tuinman. Van CEO naar tuinman 1e druk is een boek van Evert Jan van Hasselt uitgegeven bij Business Contact. Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo: * De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht. * De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt. * De tuinman stuurt bij; de ceo bepaalt de koers. * De tuinman anticipeert op mislukkingen; de ceo probeert mislukkingen te voorkomen. * De tuinman laat zich leide Van CEO naar tuinman | ISBN 9789047007609 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „Van CEO naar tuinman de rol van leiderschap in het nieuwe organiseren" door Evert Jan van Hasselt verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In ons door efficiency gedreven businesslandschap worden ondernemingen steeds minder effectief. De gevolgen daarvan zijn... Van ceo naar tuinman laat je zien hoe je kunt leren van onder...

INFORMATIE

AUTEUR
Evert Jan van Hasselt
DIMENSIE
4,68 MB
BESTANDSNAAM
Van CEO naar tuinman.pdf

OMSCHRIJVING

Een tuinman heeft een compleet andere houding dan een ceo:* De tuinman laat groeien; de ceo geeft opdracht.* De tuinman maakt gebruik van datgene wat er is; de ceo bepaalt wat er komt.* De tuinman stuurt bij; de ceo bepaalt de koers.* De tuinman anticipeert op mislukkingen; de ceo probeert mislukkingen te voorkomen.* De tuinman laat zich leiden door wat zich ontvouwt; de ceo werkt volgens een plan.* De tuinman beschouwt het geheel; de ceo controleert de losse onderdelen.* De tuinman geeft ruimte; de ceo bakent de ruimte af. De leider die zich laat inspireren door de houding van een tuinman, bouwt aan een netwerkorganisatie. Een organisatie waarin beter wordt samengewerkt met de klant; waarin creativiteit en trial-and-error meer ruimte krijgen; waarin de focus ligt op waarde in plaats van op productie. Aan de hand van inspirerende voorbeelden en cases laten Van Hasselt en Romanesco zien hoe je meteen aan de slag kan gaan.

Wil je het boek lezen?Van CEO naar tuinman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evert Jan van Hasselt. Lezen Van CEO naar tuinman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN