Seksverslaving: casuïstiek

Seksverslaving: casuïstiek - Gertjan van Zessen | Northernlights300.org

...TUM augustus 2017 SCHRIJVER Gertjan van Zessen & Sanne Rosier ISBN 9789402165449 ... Als seks verslavend wordt door Gertjan van Zessen ... ... . DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Kind in ontwikkeling. Handreiking bij de verpleegkundige diagnostiek, mogelijke interventies en de bejegening van mensen met psychiatrische problemen. OMSCHRIJVING. Seksverslaving: casuïstiek 1e druk is een boek van Gertjan van Zessen uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402165432 In dit casuïstiekboek laten psychologen Gertjan van Zessen en Sanne Rosier aan de hand van concrete gevalsbeschrijvingen zien hoe zij seksverslaving behandelen. Seksverslaving: casuïstiek behandelingen met het vat van zelfwaardering. Prij ... Seksverslaving: casuïstiek - Gertjan van Zessen, Sanne ... ... . Seksverslaving: casuïstiek behandelingen met het vat van zelfwaardering. Prijs: € 20,57: Voor 21.00 besteld, morgen in huis. Actie: Geen verzendkosten! Seksverslaving: casuïstiek | ISBN 9789402165432 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In dit casuïstiekboek laten psychologen Gertjan van Zessen en Sanne Rosier aan de hand van concrete gevalsbeschrijvingen zien hoe zij seksverslaving behandelen. Mannen en vrouwen die hun seksualiteit als onbeheersbaar en destructief zijn gaan ervaren, leren aan de hand van het behandelmodel 'vat van zelfwaardering' weer regie te krijgen over hun verlangens en hun leven. De beschrijvingen ... Seksverslaving: casuïstiek behandelingen met het vat van zelfwaardering Gertjan van Zessen, Sanne Rosier. Nederlands | Paperback € 20,57 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Seksverslaving: casuïstiek behandelingen met het vat van zelfwaardering. Gertjan van Zessen & Sanne Rosier . In dit casuïstiekboek laten psychologen Gertjan van Zessen en Sanne Rosier aan de hand van concrete gevalsbeschrijvingen zien hoe zij seksverslaving behandelen. Mannen en ... Seksverslaving: casuïstiek Behandelingen met het vat van zelfwaardering Sanne Rosier • Boek • paperback. Samenvatting . In dit casuïstiekboek laten psychologen Gertjan van Zessen en Sanne Rosier aan de hand van concrete gevalsbeschrijvingen zien hoe zij seksverslaving behandelen. Bestaat seksverslaving? Met seksverslaving wordt een sterk en onverzadigbaar seksueel verlangen bedoeld (1) dat ervaren wordt als een dwang (2). Het gedrag is niet te stoppen en leidt tot allerlei problemen: schuldgevoelens, depressie, relatieproblemen, financiële problemen of problemen met justitie. Op zoek naar een Seksverslavi...

INFORMATIE

AUTEUR
Gertjan van Zessen
DIMENSIE
12,63 MB
BESTANDSNAAM
Seksverslaving: casuïstiek.pdf

OMSCHRIJVING

Seksverslaving: casuïstiek 1e druk is een boek van Gertjan van Zessen uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402165432 In dit casuïstiekboek laten psychologen Gertjan van Zessen en Sanne Rosier aan de hand van concrete gevalsbeschrijvingen zien hoe zij seksverslaving behandelen. Mannen en vrouwen die hun seksualiteit als onbeheersbaar en destructief zijn gaan ervaren, leren aan de hand van het behandelmodel 'vat van zelfwaardering' weer regie te krijgen over hun verlangens en hun leven. De beschrijvingen laten zien hoe zwaar mensen (en hun partners) kunnen lijden onder een seksverslaving. Duidelijk wordt hoe vaak de problemen in de seksualiteit deel uitmaken van een groter geheel aan psychische problematiek. Tegelijkertijd zijn de verhalen hoopvol, omdat zichtbaar wordt dat mensen enorm op kunnen knappen van de schijnbaar eenvoudige oefeningen in het versterken van de zelfwaardering, zonder dat een langdurig graven naar oude pijn nodig is. De meest voorkomende vormen van seksverslaving komen aan bod, van porno- en chatverslaving tot dwangmatig vreemdgaan. In de keuze van de casussen is extra aandacht besteed aan de verhalen van seksverslaafde vrouwen.

Wil je het boek lezen?Seksverslaving: casuïstiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gertjan van Zessen. Lezen Seksverslaving: casuïstiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN