Noem het liefde

Noem het liefde - Daan Heerma van Voss | Northernlights300.org

...s een even betoverende als genadeloze schets van deze tijd ... Preview Noem het maar liefde by Academie voor de ... ... . Spiegel en hamer ineen. Misschien had hij dan toch niet zozeer van háár als wel van haar leeftijd gehouden, van het feit dat ze nog zoveel mensen kon worden, van het feit dat ze nog niemand helemaal was. Lees de eerste pagina's. 'Noem het liefde' houdt het midden tussen een eigenzinnige lovestory en een strak in de mal gegoten Hollywoodproductie waarin de held, ná de nodige weerstand overwonnen te hebben, wijzer wordt. 7 maart - 1 juni 2019. Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenb ... bol.com | Noem het liefde, Daan Heerma van Voss ... ... . 7 maart - 1 juni 2019. Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, een gloednieuwe komedie van Ilja Leonard Pfeijffer.Het stuk is een estafette van ontmoetingen die zich afspelen in het fameuze Majestic Imperial Hotel, waar in honderden kamers ruimte is voor eenzaamheid. Noem het liefde speelt een geraffineerd spel met de lezer, net zoals Tomas en meisje A. spelletjes met elkaar spelen. Terwijl Tomas langzaamaan, al schrijvend in zijn logboek voor Adriaan, de regie over zijn leven terugkrijgt, voelen wij ons echter meer en meer ontredderd. "Noem het liefde" is een toepasselijke titel, omdat de inhoud van het verhaal over de liefde van een vrouw...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Heerma van Voss
DIMENSIE
9,5 MB
BESTANDSNAAM
Noem het liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Geloof ik eigenlijk nog wel in de liefde? Het is een vraag die de vierendertigjarige Thomas Wolf zich lang niet heeft durven stellen. Maar nu hij is gevallen voor het jonge meisje A. moet hij wel. Zeker als zijn enige vriend, de zieke filosoof Adriaan, hem vraagt om elk onderdeel van zijn relatie te documenteren. Adriaan, die vreest de kerst niet te zullen halen, wil nog één keer meemaken hoe het is om helemaal in iemand op te gaan. Vanaf dat moment is Thomas een dubbelagent in de liefde. Ondertussen eist A. al zijn aandacht op: ze wenst het beste stel uit de geschiedenis te zijn, wil dat iedereen jaloers op hen is, en ze rust niet voordat ze Thomas heeft laten zien wat het in het huidige 'narcistische tijdperk' betekent om van iemand te houden. Maar wanneer ze elkaar helemaal proberen te doorgronden, komt hun relatie onder steeds meer druk te staan. Wie zal wie het eerste hebben ontleed en wat zal er gebeuren als alle geheimen eindelijk boven water zijn gekomen?

Wil je het boek lezen?Noem het liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Heerma van Voss. Lezen Noem het liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN