Het intieme vreemde

Het intieme vreemde - Jente Jong | Northernlights300.org

... van elkaar zijn. Het intieme vreemde Jente Jong ... Het Intieme Vreemde - Jente Jong (2017) - BoekMeter.nl ... ... Als Sarah, een jonge actrice, haar moeder eindelijk teruggevonden denkt te hebben, kan ze niet langer op het toneel staan. Ze eigent zich een nieuwe rol toe om dichter bij de vrouw die haar moeder lijkt te zijn te komen. Want als je ergens maar hard genoeg in gelooft, ... Het intieme vreemde gaat over dat verlies en de rouw om haar overleden moeder. Het boek bevat ook fragmenten uit de twee dagbo ... bol.com | Intieme vreemden, Lillian B. Rubin ... ... . Het boek bevat ook fragmenten uit de twee dagboeken van Jongs moeder, die eveneens de titel 'Het intieme vreemde' dragen. In die zin bevat deze roman autobiografische elementen. Het intieme vreemde book. Read 12 reviews from the world's largest community for readers. 'Ik herken direct de zware haren die als een helm haar hoofd be... Het intieme vreemde van Jente Jong beschrijft op een verfijnde manier hoe Sarah worstelt met het verlies van haar moeder. Het is een intieme inkijk in het leven van een actrice die zowel op de planken als daarbuiten continu fictie en werkelijkheid met elkaar verweeft, omdat dat de enige manier is waarop ze zichzelf kan zijn. Sommige gedeeltes zijn wat langdradig, maar desondanks blijft het een ... Het intieme vreemde is een boek waar je in moet komen maar je daarna zo pakt en je met Sarah begaan bent. Ik heb een aantal keer het boek er opnieuw bij gepakt. Alleen maar om de prachtige poëtische zinnen te herlezen. Een aanrader is het waarbij ik Jente Jong onder de auteurs schaar, waarvan ik haar volgende werken zeker in de gaten ga houden. Het boek Het intieme vreemde, geschreven door Jente Jong, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het intieme ­vreemde Jente Jong. Uitg. ­Querido, Amsterdam 2017. 206 blz. € 18,99 Theatermaker, actrice en schrijfster Jente Jong (1985) verloor haar moeder toen ze twee jaar oud was. Het intieme vreemde | ISBN 9789021407449 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het intieme vreemde bestaat uit twee delen. Het eerste deel speelt zich grotendeels af in de supermarkt waar Sarah komt te werken...

INFORMATIE

AUTEUR
Jente Jong
DIMENSIE
12,93 MB
BESTANDSNAAM
Het intieme vreemde.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik herken direct de zwarte haren die als een helm haar hoofd bedekken. Mijn handen draai ik om de touwtjes van mijn jurk tot mijn vingers blauw zien. Verbeeld ik het me? Ik bestudeer nauwkeurig haar gezicht: de grove neus die er een scheve lijn op trekt en de lichte groeven naast haar ogen die je enkel ziet als je heel goed kijkt. Er is geen twijfel mogelijk: zij is het.'Als Sarah, een jonge actrice, haar moeder eindelijk teruggevonden denkt te hebben, kan ze niet langer op het toneel staan. Ze eigent zich een nieuwe rol toe om dichter bij de vrouw die haar moeder lijkt te zijn te komen. Want als je ergens maar hard genoeg in gelooft, wordt het vanzelf waarheid.

Wil je het boek lezen?Het intieme vreemde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jente Jong. Lezen Het intieme vreemde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN