Elk schot een treffer

Elk schot een treffer - Tom C. Mckenney | Northernlights300.org

...en van tien sluipschutters tijdens de Tweede Wereldoorlog, beschreven door militaire historici die zich in deze materie hebben verdiept ... Treffer Vlekkenoplosser - BESLIST.nl - Het grootste online ... ... . De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the De 10 dodelijkste sluipschutters van WO II Elk schot een treffer bevat de opmerkelijke verhalen van tien sluipschutters tijdens de Tweede Wereldoorlog, beschreven door militaire historici die zich in deze materie hebben verdiept. De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the Gates en American Sniper heel anders naar deze specialiste... Elk schot ... Elk schot een treffer, Robert Neugarten | 9789045208909 ... ... . De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the Gates en American Sniper heel anders naar deze specialiste... Elk schot een treffer | ISBN 9789045212227 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! Elk schot een treffer : de 10 dodelijkste sluipschutters van WO II. [Robert Neugarten;] -- Militaire historici blikken terug op de rol en het effect van de sluipschutter tijdens de Tweede Wereldoorlog. Elk schot een treffer bevat de opmerkelijke verhalen van tien sluipschutters tijdens de Tweede Wereldoorlog, beschreven door militaire historici die zich in deze materie hebben verdiept. De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the Gates en American Sniper heel anders naar deze specialisten gaan kijken. Elk schot een treffer Subtitel: de 10 dodelijkste sluipschutters van WO2 ISBN13: 9789045208909 Schrijvers: e.a. Aantal pagina's: 200 Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. Plaats van uitgifte: Uithoorn Jaar van uitgifte: 2016 Beschrijving: Elk schot een treffer. 6 6 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '20, 14:09. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tom C. Mckenney
DIMENSIE
4,35 MB
BESTANDSNAAM
Elk schot een treffer.pdf

OMSCHRIJVING

De 10 dodelijkste sluipschutters van WO IIElk schot een treffer bevat de opmerkelijke verhalen van tien sluipschutters tijdens de Tweede Wereldoorlog, beschreven door militaire historici die zich in deze materie hebben verdiept. De afgelopen jaren is men mede dankzij films als Enemy at the Gates en American Sniper heel anders naar deze specialisten gaan kijken. Sluipschutters vertegenwoordigen de absolute top van een groep soldaten met een aantal bijzonder moeilijk te leren vaardigheden en werden lange tijd gezien als koelbloedige moordenaars die anderen om het leven brachten zonder dat van henzelf te riskeren. Het is een kleine elite van mannen en vrouwen die de macht hebben veldslagen door een welgemikt schot een andere wending te geven.Veteranen uit de Tweede Wereldoorlog probeerden hun verleden als sluipschutter vaak te verbergen. Simo Häyhä - ook wel bekend als 'de Witte Dood' - doodde een nauwelijks te bevatten hoeveelheid van 500 Sovjets tijdens hun invasie van Finland. Vasili Zajtsev, die honderden Duitse officieren en zelfs een handvol andere sluipschutters doodde en zo een Held van de Sovjet-Unie werd,en Sepp Allerberger, de hoogst onderscheiden sluipschutter van de Wehrmacht. In bittere kou of verborgen tussen rottende palmbladeren in de oerwouden van de Stille Oceaan: een handvol mannen - en een enkele vrouw - hebben het verloop van de oorlog soms meer bepaald dan een grote veldslag.

Wil je het boek lezen?Elk schot een treffer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom C. Mckenney. Lezen Elk schot een treffer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN