Een goed leven met nah

Een goed leven met nah - Irma de Bresser | Northernlights300.org

... is een leven vóór het hersenletsel en een leven na het hersenletsel ... Kennisbundel NAH - Doelgroep NAH | Vilans ... . Hersenletsel zet het leven totaal op zijn kop en bijna niets meer is nadien zoals het ooit was. Hersenletsel verandert het leven van zowel getroffenen als naasten ingrijpend. Daardoor wordt u geconfronteerd met allerlei vragen, die te maken hebben met de veranderingen als gevolg van het hersenletsel. Door de gevolgen van het hersenletsel verandert er ook veel in het dagelijks leven. U zult aanlopen tegen heel wat praktische vragen en problemen, die z ... Het boek - Een goed leven met nah ... . U zult aanlopen tegen heel wat praktische vragen en problemen, die zowel algemene NAH is de afkorting voor Niet Aangeboren Hersenletsel. NAH ontstaat na de geboorte (dus niet met, of rond de geboorte). Het kan ontstaan door verschillende oorzaken, maar leidt tot een breuk in de levenslijn. Door deze breuk is er sprake van een veranderd leven. Er is een tijd van vóór en een tijd na het hersenletsel. Een goed leven met NAH (Paperback). De auteur, Irma de Bresser, had ?gewoon? een fijn leven in goede gezondheid. Mooie ontwikkelingen in het... Met haar boek wil Irma een helpende hand bieden. Niet alleen deelt ze haar eigen ervaringen, maar door van het boek ook een werkboek te maken, geeft ze ook lotgenoten een kans hun ervaringen te omschrijven. Zo toont 'Een goed leven met NAH' dat NAH een start van iets nieuws kan zijn. Dit gezondheidsboek wordt uitgegeven door Uitgeverij ... Na een beroerte eind 2009 veranderde haar leven echter drastisch. Dromen vielen in duigen toen zij verder moest met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Het herstelproces was een ontdekkingsreis, vol veranderingen. Het leven zat vanaf dat moment vol uitdagingen. Irma vond haar weg in dat veranderde leven en dat leven blijkt toch ook goed te zijn. Een goed leven met NAH - Op weg van overleven naar weer een goed leven met niet aangeboren hersenletsel. Irma de Bresser. Uit het boek. Zoals bij iedereen was het ook bij mij en proces van vallen en opstaan. Over het vallen heb ik in dit boek niet veel verteld. Al in de revalidatieperiode wordt gekeken of u straks weer naar huis kunt al of niet met ondersteuning en mogelijke aanpassingen in uw huis. Wij zetten hier de mogelijkheden en de huidige wetgeving en regelgeving op een rij. Weer naar huis met thuiszorg Thuiszorg kan verschillende vormen van zorg omvatten: Hun woonvoorziening voor mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) is naast mijn appartementencomplex. Ze helpen me met het onderhouden van sociale contacten en een deel van mijn planning en administratie. Bij ...

INFORMATIE

AUTEUR
Irma de Bresser
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Een goed leven met nah.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur, Irma de Bresser, had ?gewoon? een fijn leven in goede gezondheid. Mooie ontwikkelingen in het vooruitzicht. Na een beroerte eind 2009 veranderde haar leven echter drastisch. Dromen vielen in duigen toen zij verder moest met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Het herstelproces was een ontdekkingsreis, vol veranderingen. Het leven zat vanaf dat moment vol uitdagingen. Irma vond haar weg in dat veranderde leven en dat leven blijkt toch ook goed te zijn. Over haar ervaringen en haar aanpak, en die van een aantal inspirerende lotgenoten, heeft zij geschreven. Zij hopen dat dit boek een steun kan zijn, troost kan bieden en hoop kan geven voor lotgenoten en hun naasten.

Wil je het boek lezen?Een goed leven met nah in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irma de Bresser. Lezen Een goed leven met nah Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN