Wolkenjager

Wolkenjager - Marcel Vaarmeijer | Northernlights300.org

...eid . Wolkenjager. Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester - dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond - is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie ... Scheltema | Wolkenjager, Marcel Vaarmeijer ... . Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping. Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester - dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond - is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping. Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders ... 9789024582372 - Wolkenjager door Marcel Vaar ... De Wolkenjager | Facebook ... . Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping. Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders ... 9789024582372 - Wolkenjager door Marcel Vaarmeijer.. Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester - dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond - is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een .. Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie: Eden B. Foster. Het verhaal begint in 1969 in Texas. Eden wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Het slimme meisje leert al op jonge leeftijd vliegen van haar steenrijke oom Fritz. Wolkenjager - Marcel Vaarmeijer (2018) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Humoristisch . 352 pagina's Eerste druk: Luithing-Sijthoff, Amsterdam (Nederland) Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Oorlog is bij hen altijd op de achtergrond aanwezig ... Titel: Wolkenjager Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff Jaartal: 2018 Bladzijden: 352 Genre: zonder genre Leeftijd: 18+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester - dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond - is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping. Texas, 1969....

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Vaarmeijer
DIMENSIE
11,53 MB
BESTANDSNAAM
Wolkenjager.pdf

OMSCHRIJVING

Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknopingWolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester – dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond – is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping. Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Oorlog is bij hen altijd op de achtergrond aanwezig. Het slimme, onverschrokken meisje leert al op jonge leeftijd vliegen van haar steenrijke oom Fritz. Op haar 18e meldt Eden zich aan bij de marine en wordt piloot. Ze neemt deel aan oorlogen en conflicten, en redt duizenden mensenlevens. Tijdens een gevangenschap in Afghanistan krijgt ze een dochter die haar wordt afgenomen, en naar wie ze tien jaar zal zoeken. Als ze de marine wil verlaten en Donald Trump president is geworden, raakt Eden betrokken bij een ingenieus masterplan van haar vader, met grote gevolgen. "In een humoristische stijl creëert Vaarmeijer een meeslepend verhaal vol bizarre gebeurtenissen en verrassende plotwendingen.' Nederlands Dagblad, Mieke Wilcke "Vaarmeijer gebruikt een hele prettige directe toegankelijke stijl zonder veel opsmuk waardoor je dicht op het verhaal blijft zitten. Het is een tragikomisch verhaal en doet daarmee enigszins denken aan de beste romans van John Irving. Zeer, zeer geestig, op een mooie manier ontroerend en eigenlijk ook nog eens spannend.' Remco Houtepen (Radio 5): "De liefde spat werkelijk van de pagina's. Een boek dat alles in zich heeft: je moet erom lachen, je moet erom huilen. In een lichtvoetige schrijfstijl neemt Marcel Vaarmeijer je mee langs een emotionele geschiedenis.' Annelies Gehring (Larense Boekhandel)

Wil je het boek lezen?Wolkenjager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Vaarmeijer. Lezen Wolkenjager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN