Van Dale - Taalvoutjes

Van Dale - Taalvoutjes - Inger Hollebeek | Northernlights300.org

...n natuurlijk ook in deze vijfde editie weer tal van niet eerder gepubliceerde taalmissers en -grappen ... De taalfout van het jaar? | Van Dale ... . De kans is groot dat deze groep wel van Taalvoutjes heeft gehoord, maar nog nooit een Van Dale heeft ingezien. Wellicht zijn die grote, imposante boeken ze ooit weleens opgevallen, bij hun ouders thuis. Misschien zijn ze er zelfs getuige van geweest dat pa of ma een Van Dale uit de kast tilde, er wat in bladerde en met wat gemompel weer terugzette. Gefeliciteerd met uw aankoop van de Taalvoutjes - de scheurkalender 2019. Vul je gegevens in en maa ... Scheurkalenders - Van Dale ... . Gefeliciteerd met uw aankoop van de Taalvoutjes - de scheurkalender 2019. Vul je gegevens in en maak kans op een Van Dale-pakket van € 50,-.Iedere maand verloten wij drie pakketten. Ook van Taalvoutjes: Taalvoutjes winkel; Zoeken. Taalvoutje. Dan leg ik de bon nog even snel in de zon. 923 shares. Taalvoutje. Eén euro de gluut. 923 shares. Faaltaal. Dans cul. 923 shares. Ik snap 'm niet Stuur je eigen ... Dan moet je zeker het nieuwe Van Dale Spreekwoordenboek eens openslaan. Door Aafke Schoenmaker Waar al die Nederlandse spreekwoorden op slaan, kun je nu dus opzoeken in h...

INFORMATIE

AUTEUR
Inger Hollebeek
DIMENSIE
10,12 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale - Taalvoutjes.pdf

OMSCHRIJVING

De allerleukste taalvoutjes verzameld! Voutjes, dat schrijf je toch met een f? Niet volgens Vellah Bogle en Inger Hollebeek. Begin 2012 richtten zij bij wijze van grap de Facebookpagina Taalvoutjes op. In korte tijd werd de pagina een regelrechte hit in Nederland en Vlaanderen. De 'voutjes' zijn prachtige taalmissers uit de media, van winkels, bedrijven of particulieren. De mooiste komen terecht op de Facebookpagina, vergezeld van een humoristisch commentaar. Dit succesverhaal krijgt nu een vervolg met het allereerste Taalvoutjes-boek met de absolute toppers. Het resultaat is een achtbaan van hilarische verschrijvingen. Om te lachen, maar stiekem ook om van te leren.

Wil je het boek lezen?Van Dale - Taalvoutjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inger Hollebeek. Lezen Van Dale - Taalvoutjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN