Onbeperkt vruchtbaar

Onbeperkt vruchtbaar - Larissa Pans | Northernlights300.org

... om embryo's terug te plaatsen bij de .. ... 'Onbeperkt vruchtbaar' - BNR Nieuwsradio ... . Onbeperkt vruchtbaar van Larissa Pans (boek, paperback, ISBN 9789023443063). Het aantal Nederlandse vrouwen dat na hun veertigste een eerste kind krijgt neemt toe, een stille opmars die wordt... Het e-book Onbeperkt vruchtbaar, geschreven door Larissa Pans, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Vijf vragen over moeder worden op latere leeftijd aan Larissa Pans, schrijver van het boek Onbeperkt vruchtbaar. Zij ging op zoek naar de uiterste houd ... Onbeperkt vruchtbaar - De Bezige Bij ... . Zij ging op zoek naar de uiterste houdbaarheidsdatum van het moederschap. "Als je 52 bent en in goede gezondheid zie ik geen obstakels. Als je rookt en overgewicht hebt op je 30ste heb je een groter probleem." 1. Bestelinformatie. Deze bestelmogelijkheid wordt u aangeboden door WPG Uitgevers B.V. en haar dochterondernemingen A.W. Bruna Uitgevers, Uitgeverij De Bezige Bij, Uitgeverij Cargo en Uitgeverij Thomas Rap....

INFORMATIE

AUTEUR
Larissa Pans
DIMENSIE
3,73 MB
BESTANDSNAAM
Onbeperkt vruchtbaar.pdf

OMSCHRIJVING

Het aantal Nederlandse vrouwen dat na hun veertigste een eerste kind krijgt neemt toe, een stille opmars die wordt geholpen door de vooruitgang in de medische wetenschap. Een slimme meid vriest haar eicellen op tijd in of wendt zich na haar veertigste hoopvol tot een IVF-kliniek. Zo rond haar vijftigste kan ze nog terecht bij een "wonderdokter' in een vruchtbaarheidskliniek, zoals de Friezin die op haar drieënzestigste voor het eerst moeder werd. Voor dergelijke artsen moet ze echter naar Italië of Spanje, waar de leeftijdsgrenzen voor het moederschap meer fluïde zijn.Dit boek is een journalistieke zoektocht naar de mogelijkheden en dilemma's die deze "opgerekte vruchtbaarheid' met zich meebrengt. Het veelomvattende debat over laat moederschap en de bijbehorende consequenties werd nog niet eerder gevoerd. Journalist Larissa Pans schetst de stand van zaken in de medische wetenschap en het fertiliteitsonderzoek. Ze gaat in gesprek met gynaecologen, fertiliteitsartsen, ethici, oudere moeders, juristen en politici, die zich uitspreken over het eindeloze moederschap.

Wil je het boek lezen?Onbeperkt vruchtbaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Larissa Pans. Lezen Onbeperkt vruchtbaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN