Honkvast

Honkvast - Steffie van den Oord | Northernlights300.org

...** Esther Wils, AD 'Een geruststellend boek ... bol.com | Honkvast (ebook), Steffie van den Oord ... ... . Prachtig, en compact. honkvast Geen resultaat voor 'honkvast' Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Neem een abonnement. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere ... honkvast - Bijvoeglijk naamwoord 1. gehecht zijnd aan één bepaalde plaats, ... Nederlandse synoniemen van honkvast, ander woord voor honkvast ... . gehecht zijnd aan één bepaalde plaats, weinig reizend ♢ Mijn keuken is naar menselijke maatstaven niet overdreven vies. Helaas hebben zulke minieme schepselen weinig voedsel nodig. Het kleinste beetje vuil houdt grote hoeveelheden vliegjes in leven. Dat maakt de strijd ongelijk. 'Honkvast' verhaalt over deze markante personen en plekken. Zoals over het huis bij het kerkhof, waar een vrouw woont die de levens van de doden kent, of de dienstwoning waar een 105-jarige agent wakker ligt. Hun woningen zijn bedreigde landschappen geworden, met interieurs uit een ver verleden. synoniemen van honkvast (Nederlands) op mijnwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Online vertaalwoordenboek. EN:honkvast. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Vertalingen in context van "honkvast" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Ik ben niet voor niks zo weinig honkvast. Rijke vijftigplusser honkvast 0. Geplaatst door Redactie InFinance op 20 april 2020 Hypotheken. Uit een marktanalyse van Van Bruggen Adviesgroep komt naar voren dat 45% van de doorstromers op de huizenmarkt een vijftigplusser is. Honkvast. De tevredenheid van de hoogopgeleide werknemers zorgt voor een lage arbeidsmobiliteit. Het liefst blijven ze zitten waar ze zitten: slechts 14 procent is actief op zoek naar een andere baan en 35 procent denkt er weleens over van baan te veranderen. Geschreven bij Honkvast. Honkvast is het nieuwste boek van Steffie van den Oever. Het sluit aan bij haar eerdere boek Eeuwelingen van 15 jaar geleden. Haar stijl is nu echter losser, en dat maakt het inkijkje in de lange levens van de geïnterviewden nog intiemer. Ondanks de coronacrisis gaan de volleybaltransfers gewoon door. Het gonst van de geruchten in volleyballand over vertrekkende en komende spelers/trainers. In de eerste divisie A van afgelopen seizoen zijn de trainers houvast, want van de twaalf clubs zijn van slechts drie ploegen de trainers vertrokken. Bovo heeft onlangs een nieuwe trainster aangetrokken voor Heren 1. 'Honkvast, van oude huizen, de mensen die blijven' door Steffie van den Oord - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur bes...

INFORMATIE

AUTEUR
Steffie van den Oord
DIMENSIE
9,88 MB
BESTANDSNAAM
Honkvast.pdf

OMSCHRIJVING

Steffie van den Oord zocht vijftien plaatsgebonden ouderen op en vertelt in 'Honkvast' hun verhaal. Ze leven achter afbladderende raamkozijnen of ouderwetse gordijnen, door de jaren heen zijn ze bijna vergroeid geraakt met het huis waar ze geboren en getogen zijn, of introuwden. Achter geheimzinnige gevels vonden ze de recepten en rituelen om door te gaan. Ze bewerken de koude grond of schrijven 's nachts gedichten. De dood is dichtbij maar ze zijn springlevend, en wat er ook gebeurt: ze zullen nooit vertrekken. 'Honkvast' verhaalt over deze markante personen en plekken. Zoals over het huis bij het kerkhof, waar een vrouw woont die de levens van de doden kent, of de dienstwoning waar een 105-jarige agent wakker ligt. Hun woningen zijn bedreigde landschappen geworden, met interieurs uit een ver verleden. Als zij er ooit weggaan, gaat alles op de schop. Maar tot die tijd weigeren ze om 'tussen die oude mensen in het bejaardenhuis' te gaan zitten.

Wil je het boek lezen?Honkvast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steffie van den Oord. Lezen Honkvast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN