Hoe krijg ik die boosheid onder controle?

Hoe krijg ik die boosheid onder controle? - Raychelle Cassada Lohmann | Northernlights300.org

...em heen kunt stappen ( Psalm 4:4 ). * Bedenk dat kwaad met kwaad vergelden het alleen maar erger zal maken ( 1 Thessalonicenzen 5:15 ) ... Hoe krijg ik die boosheid onder controle? | Raychelle ... ... . Hoe leer ik mijn woede beheersen? De meeste mensen kunnen hun woede wel onder controle houden. Ze zijn boos, maar laten de boosheid niet hun gedrag bepalen. Anderen hebben meer moeite hun woede te beheersen. Dit kan leiden tot agressieve uitingen en ongewenst gedrag. Wat is woede? Woede is de gemoedstoestand die optreedt wanneer we boos worden. Word ik snel boos? Als ik vind dat ik mijn goede eige ... bol.com | Hoe krijg ik die boosheid onder controle ... ... . Wat is woede? Woede is de gemoedstoestand die optreedt wanneer we boos worden. Word ik snel boos? Als ik vind dat ik mijn goede eigenschappen aan mijzelf te danken heb, is het dan eerlijk om deze slechte eigenschap aan een familietrekje te wijten? Spreuken 15:1: 'Een vriendelijk antwoord doet woede bedaren, harde woorden wakkeren woede aan' (Groot Nieuws Bijbel). 'Het geheim is je emoties onder controle te houden. Ik geloofde haar boosheid niet meer en ik was niet de enige. Woede beheersen Voorbeeld 2 Voetbaltrainer. Voetbaltrainer Stijn Vreven presteerde twee seizoenen uitstekend met zijn ploeg NAC. Hij promoveerde met de ploeg na de eredivisie en hield hen het jaar daarop in de hoogste afdeling. Hoe krijg ik die boosheid onder controle? door Raychelle Cassada Lohmann, EAN 9789085606086. RAYCHELLE CASSADA LOHMANN - 2011 - Boosheid is een normale emotie waarmee je noodzakelijke stoom kunt afblazen, zeker als je in de leeftijd bent dat er emotioneel veel verande… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Zoek. Search: Mijn account Maar bij sommigen zijn woedeaanvallen en boosheid een dagelijks probleem. Voor die mensen is het goed te weten dat wiet helpt. ... Krijg woedeaanvallen en boosheid onder controle met wiet. 22 oktober 2019. ... ik wil er net zoveel kweken als ik zelf wil. Hoe krijg ik die boosheid onder controle? Vaardigheden en technieken om je te helpen omgaan met boosheid en frustratie Raychelle Cassada Lohmann ISBN: 9789085606086 | 144 pagina's | € 19.90...

INFORMATIE

AUTEUR
Raychelle Cassada Lohmann
DIMENSIE
5,7 MB
BESTANDSNAAM
Hoe krijg ik die boosheid onder controle?.pdf

OMSCHRIJVING

Boosheid is een normale emotie waarmee je noodzakelijke stoom kunt afblazen, zeker als je in de leeftijd bent dat er emotioneel veel verandert in je lijf en in je hoofd. Maar als je merkt dat je je frustraties begint uit te leven op mensen waar je eigenlijk veel omgeeft, je ouders, broers en zussen en je vrienden, wordt het tijd om er iets aan te doen. Met de opdrachten uit dit werkboek kom je er achter waar je boosheid vandaan komt en hoe het komt dat je op een bepaalde manier reageert. Tegelijkertijd leer je vaardigheden en technieken om je boosheid onder controle te krijgen. Je leert de lichamelijke symptomen herkennen die voorafgaan aan een uitbarsting en krijgt handvatten aangereikt om je gevoelens tot bedaren te brengen zodat je rustiger kunt reageren op anderen. Door je boosheid te begrijpen ben je beter voorbereid en hoef je je zelfbeheersing niet meer te verliezen.- Krijg je boosheid onder controle en voel je rustig bij dagelijkse problemen.- Zoek een gezonde manier om je gevoelens uit te drukken.- Zoek hulp als je die nodig hebt.

Wil je het boek lezen?Hoe krijg ik die boosheid onder controle? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raychelle Cassada Lohmann. Lezen Hoe krijg ik die boosheid onder controle? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN