Het leven in tijden van vrede

Het leven in tijden van vrede - Francesco Pecoraro | Northernlights300.org

...com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt ... Ebook ePUB: Het leven in tijden van vrede - geschreven ... ... . Het leven in tijden van vrede (boek) Bekijk alles. Het leven in tijden van vrede Francesco Pecoraro • ebook • epub. Samenvatting . Op een dag in mei 2015 reist de 69-jarige Ivo Brandani ziek van Caïro terug naar Rome. Het leven in tijden van vrede book. Read 49 reviews from the world's largest community for readers. Op een dag in mei 2015 reist de 69-jarige Ivo Brandan... Het leven in tijden van vrede Francesco Pec ... Het leven in tijden van vrede eBook door Francesco ... ... ... Het leven in tijden van vrede Francesco Pecoraro . Op een dag in mei 2015 reist de 69-jarige Ivo Brandani ziek van Caïro terug naar Rome. In Egypte heeft hij in het diepste geheim gewerkt aan een opdracht van een multinational: het koraalrif in de Rode Zee, dat door ... Het leven in tijden van vrede; Lees een stukje uit het boek. Het leven in tijden van vrede Francesco Pecoraro. Nederlands | Paperback € 29,99 + 59 punten . Uitgave Op voorraad, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering ... ISBN: 9789028426986: Hoofdtitel: Het leven in tijden van vrede: Ondertitel: Commerciële titel: Het leven in tijden van vrede: Categorieën: Vertaalde literaire roman, novelle Het boek is een aardig fenomeen, oké. De mopperende Brandani is een grootse romanfiguur, dat is waar. De leesbaarheidsfactor van dit boek is echter een dikke onvoldoende. Francesco Pecoraro - Leven in tijden van vrede (La vita in tempo di pace, vert. Els van der Pluijm en Hilda Schraa), de Wereldbibliotheek 2018. Leeslinks...

INFORMATIE

AUTEUR
Francesco Pecoraro
DIMENSIE
8,44 MB
BESTANDSNAAM
Het leven in tijden van vrede.pdf

OMSCHRIJVING

Van Francesco Pecoraro (Rome, 1945) verschenen eerder een bekroonde verhalenbundel, een poëziebundel en een bundeling van zijn posts op zijn blog. Leven in tijden van vrede werd bekroond met de Viareggio-prijs en stond in 2014 op de shortlist van de prestigieuze Premio Strega.

Wil je het boek lezen?Het leven in tijden van vrede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francesco Pecoraro. Lezen Het leven in tijden van vrede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN