Het groene huis

Het groene huis - Mario Vargas Llosa | Northernlights300.org

...en, WIJ ZIJN TERUG OPEN. Je kan altijd bij ons telefonisch bestellen op het nr 0478 /480 735 of online bestellen ... Contact | Het Groene Huis ... . Locatie: Het Groene Huis. Aanvang: 19:30. Kosten: €10 (€5 voor KNNV- en IVN-afdeling Amersfoort) Lees verder >>> 04 sep 20. Fietstocht militair landschap. Locatie: Station Amersfoort Centraal bij taxistandplaats. Aanvang: 14:00. Kosten: € 7,- p.p. Lees verder >>> Boompjesgoed 16 3901 MJ Veenendaal. 0318-553232 [email protected] AFM vergunningnummer 12047180 Aangesloten bij klachteninstituut Kifid Aangeme ... Agenda | Het Groene Huis Amersfoort ... . 0318-553232 [email protected] AFM vergunningnummer 12047180 Aangesloten bij klachteninstituut Kifid Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens Welkom bij Praktijk het Groene Huis. Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie Arnhem. Praktijk het Groene Huis is gelegen in een groene omgeving. Het is een plek waar licht, rust en ruimte de sfeer bepalen. Een sfeer die uitnodigt om de moeilijke dingen, waar u tegenaan loopt en last van heeft, bespreekbaar te maken. kindcentrum het groene huis: kinderopvang dicht bij natuurgebied De Maashorst en ziekenhuis Bernhoven, waar kinderen samen bewegen, spelen en ontdekken. Het Groene Huis is rolstoeltoegankelijk en heeft een rolstoeltoegankelijke toilet. Adres. Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort Telefoon: (033) 469 52 00 E-mail: [email protected] Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn Het Groene Huis en het Middeleeuws erf De Bergkamp voorlopig gesloten voor publiek. Het Groene Huis staat open voor kleinschalige ondernemers, startend of gevestigd, regulier of sociaal, al duurzaam werkend of nog niet, uit de Bommelerwaard of daarbuiten. Wat bindt zijn de 'Golden rules' en jouw wil om je daaraan te committen en er een keer per kwartaal met elkaar over in gesprek te gaan tijdens de DuurzaamheidsMeetUp. Als de koper in...

INFORMATIE

AUTEUR
Mario Vargas Llosa
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
Het groene huis.pdf

OMSCHRIJVING

In de negende eeuw stichtte de Abbasidische kalief van Bagdad een van de belangrijkste kenniscentra van de wereld: Bayt al-Hikma, het huis der wijsheid. De wetenschappers en denkers die de kalief hier tezamen bracht luidden een tijdperk in van uitzonderlijke wetenschappelijke ontdekkingen. Daarnaast verrichtten zij vertalingen van de werken van Griekse filosofen waarmee zij de aanzet gaven tot de gouden eeuw van de Arabische wetenschap. Na deze bloeiperiode trokken de wetenschappers en denkers naar Europa, waar de opgedane kennis verder werd verspreid. Veelal wordt aangenomen dat de roemruchte ontdekkingen van de oude Grieken in de donkere middeleeuwen werden vergeten en in de zestiende eeuw tijdens de Europese renaissance werden herontdekt. Maar in feite is Het huis der wijsheid de ontbrekende schakel in deze intellectuele geschiedenis. In Het huis der wijsheid brengt Jim Al-Khalili een eerbetoon aan de bezielende, maar nu in vergetelheid geraakte pioniers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan onze huidige kennis van de wereld.

Wil je het boek lezen?Het groene huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mario Vargas Llosa. Lezen Het groene huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN