De dood heeft mij een aanzoek gedaan

De dood heeft mij een aanzoek gedaan - Kristien Hemmerechts | Northernlights300.org

...naar de dood en levenslust elkaar af. Kristien Hemmerechts (1955) publiceerde sinds haar debuut Een zuil van zout in 1987 meer dan twintig romans, verhalenbundels en essays ... Aardse sterren in de melkweg van Watou/'De dood heeft mij ... ... . Ze ontving de Frans Kellendonkprijs voor haar gehele oeuvre. De dood heeft mij een aanzoek gedaan direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De dood heeft mij een aanzoek gedaan Fragmenten uit dit boek, voorgedragen tijdens Catharinadag 2011 De drieënnegentigjarige Amelie Van Esbeen is in hongerstaking omdat ze wil sterven. 'Ik heb echt niets meer om voor te leven. Het enige wat ik nog kan, is naar het plafond staren. Ze was de eerste Vlaming die het Groot Dictee der Nederlandse Taal opsteld ... De dood heeft mij een aanzoek gedaan - boekenfestijn.com ... . 'Ik heb echt niets meer om voor te leven. Het enige wat ik nog kan, is naar het plafond staren. Ze was de eerste Vlaming die het Groot Dictee der Nederlandse Taal opstelde, in 2008. Bij De Geus verschenen tot dusver De dood heeft mij een aanzoek gedaan (2010) en de romans Gitte (2011), Haar bloed (2012) en een heruitgave van Ann (2012). In 2012 volgde Kronkelpaden van het geheugen, waarin ze de werking van het geheugen onderzoekt. In De dood heeft mij een aanzoek gedaan wisselen verlangen naar de dood en levenslust elkaar af. Kristien Hemmerechts (1955) publiceerde sinds haar debuut Een zuil van zout in 1987 meer dan twintig romans, verhalenbundels en essays. Ze ontving de Frans Kellendonkprijs voor haar gehele oeuvre. De dood hee...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristien Hemmerechts
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
De dood heeft mij een aanzoek gedaan.pdf

OMSCHRIJVING

In een dagboek noteerde Kristien Hemmerechts negen maanden lang openhartig gebeurtenissen, anekdotes, bespiegelingen, nieuwsfeiten en uitspraken over de thema's dood, leven en liefde. Het verlangen naar de dood afgewisseld met levenslust bleek voor veel mensen herkenbaar.Meer boeken van Kristien Hemmerechts.

Wil je het boek lezen?De dood heeft mij een aanzoek gedaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristien Hemmerechts. Lezen De dood heeft mij een aanzoek gedaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN