In de stille achterkamer

In de stille achterkamer - Marlene van Niekerk | Northernlights300.org

...lderijen in een reeks indrukwekkende ... 3-nov-2018 - In tijden van politiek tumult en persoonlijke onrust rest soms alleen de stilte ... In de stille achterkamer van Marlene van Niekerk | Boek en ... ... . Marlene van Niekerk, een van de belangrijkste Afrikaanstalige schrijvers van dit moment, liet zich inspireren door de stillevens van Adriaen Coorte en Jan Mankes en schreef er gedichten bij die over waarneming gaan. Of beter: ze "vertaalde' de schilderijen in een reeks indrukwekkende Afrikaanse en ... VanNiekerk is inderdaad een meester in de verbinding van concrete details met meerabstracte, soms filosofische overpeinzingen en ... Athenaeum Boekhandel | In de stille achterkamer ... ... VanNiekerk is inderdaad een meester in de verbinding van concrete details met meerabstracte, soms filosofische overpeinzingen en vragen. Ook in haar jongstebundel biedt ze van dat project intrigerende voorbeelden. Marlene van Niekerk: In de stille achterkamer, Querido, Amsterdam 2018, 123 p. ISBN 9789021409689. Meertalig. Marlene van Niekerk - In de stille achterkamer maandag 4 juni 2018, 17:49 uur In tijden van politiek tumult en persoonlijke onrust rest soms alleen de stilte. Bestel In de stille achterkamer Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies In de stille achterkamer . Marlene van Niekerk. In tijden van politiek tumult en persoonlijke onrust rest soms alleen de stilte. Marlene van Niekerk, een van de belangrijkste Afrikaanstalige schrijvers van dit moment, liet zich inspireren door de stillevens van Adriaen Coorte en Jan Mankes en schreef er gedichten bij die over waarneming gaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Marlene van Niekerk
DIMENSIE
4,36 MB
BESTANDSNAAM
In de stille achterkamer.pdf

OMSCHRIJVING

In tijden van politiek tumult en persoonlijke onrust rest soms alleen de stilte. Marlene van Niekerk, een van de belangrijkste Afrikaanstalige schrijvers van dit moment, liet zich inspireren door de stillevens van Adriaen Coorte en Jan Mankes en schreef er gedichten bij die over waarneming gaan. Of beter: ze "vertaalde' de schilderijen in een reeks indrukwekkende Afrikaanse en Nederlandse gedichten.

Wil je het boek lezen?In de stille achterkamer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlene van Niekerk. Lezen In de stille achterkamer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN