Het witte boek

Het witte boek - Greg Houwer | Northernlights300.org

...ek * Wanneer het lidwoord HET bij een zelfstandig naamwoord hoort, dan komt er een buigings-e achter ... Het witte konijn - Naar eigenzinnig en inspirerend ... ... . Een wit boek * Wanneer een HET-woord vooraf wordt gegaan door het onbepaalde lidwoord EEN boek dan is het zonder buigings-e De zwarte met het witte hart. . Groningen. 2002 (1997) De omslag van het boek is geel met een zwarte man erop. Deze zwarte man is heel chique aangekleed en daarmee wil de tekenaar een zwarte man laten zien de zich kleedt als een witte. Verder is het een boek uit de Grote Lijsters collectie van 2002 en het heeft een zachte voorkant. ... De zwarte met het witte hart door Arthur Japin (Zeker ... ... . Verder is het een boek uit de Grote Lijsters collectie van 2002 en het heeft een zachte voorkant. Er is in de loop van deze eeuw een aantal afspraken met ons gemaakt op het gebied van film. Die afspraken waren niet helemaal wederzijds, maar ze bleken unilateraal wel te werken, dus men begon ... Het Witte Boekje daarentegen beschouwt de tussen-(e)n als een vrije kwestie. Er gelden dus geen vaste regels, maar de schrijver mag afgaan op zijn eigen taalgevoel. Wel geeft het Witte Boekje een aantal handvatten om de keuze voor wel of geen tussen-(e)n te vergemakkelijken....

INFORMATIE

AUTEUR
Greg Houwer
DIMENSIE
4,57 MB
BESTANDSNAAM
Het witte boek.pdf

OMSCHRIJVING

Anthony Bouwer, een jonge doctor in de filosofie, krijgt te horen dat zijn tweelingbroer Gilles, na zijn beruchte en fel gemediatiseerde hongerstaking en na zijn vlucht uit het verstikkende Vlaanderen, dood werd teruggevonden in het Fläming-natuurgebied nabij Berlijn. Detail: Gilles pleegde zelfmoord in dezelfde extravagante space-outfit waarmee zoveel jaar eerder negenendertig leden van de Amerikaanse sekte Heaven's Gate hun tijdelijke verblijfplaats op aarde verruilden voor hun 'échte thuis in de ruimte'. Gilles laat Anthony een houten doosje na met daarin een menselijke tand en zijn zelfgeschreven 'filosofische testament'.Van ene Stephan Klausof is het Klaus Stephan?verneemt Anthony enkele dagen na de begrafenis dat de tand van John Lennon is en dat Gilles hem stal van Stephan Klaus' baas, de 75-jarige excentrieke Diederich Papadopoulos, een half Griekse, half Duitse magnaat die tot de rijkste mensen van Europa behoort en die zich de woede van zijn moederland op de hals heeft gehaald met zijn recente financiële steun aan zijn vaderland.Greg Houwer is auteur, filosoof en singer-songwriter. Meer info: : http://greghouwer.wordpress.com.

Wil je het boek lezen?Het witte boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greg Houwer. Lezen Het witte boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN