Het relaas van Solle

Het relaas van Solle - Andreas Oosthoek | Northernlights300.org

...st en roept intense beelden op in een tijdloos romandebuut ... Het relaas van Solle - gebonden - Uitgeverij Cossee ... . Een literaire herontdekking van formaat voor de lezers van Jeroen Brouwers en Oek de Jong. Het relaas van Solle van Andreas Oosthoek. Paperback. Nederlandse literatuur. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Het relaas van Solle. Liefde tussen Zeeland en Parijs [Recensie] Toen ik in de catalogus van Cossee Het relaas van Solle aangekondigd zag, wist ik dat ik het lezen wilde. De jonge Solle groeit op in de Zeeuwse polder van de jar ... Het relaas van Solle - Uitgeverij Cossee ... . De jonge Solle groeit op in de Zeeuwse polder van de jaren vijftig, waar hij later het familiebedrijf zal overnemen. Als boerenzoon op het gymnasium is hij een buitenbeentje, maar dan ontmoet hij de excentrieke Jacques - een buutendieker, net als hij. De jongens worden onafscheidelijk. Terwijl Solle zich sterk verbonden voelt met zijn geschiedenis […] Het relaas van Solle is het relaas van een liefde die vriendschap heet, een aangrijpende geschiedenis over hetoverwinnen van een groot verlies. Andreas Oosthoek is een bewonderenswaardig stilist en roept intense beelden op in een tijdloos romandebuut. Een literaire herontdekking van formaat voor de lezers van Jeroen Brouwers en Oek de Jong. De jonge Solle groeit op in de Zeeuwse polder van de jaren vijftig, waar hij later het familiebedrijf zal overnemen. Als boerenzoon op het gymnasium is hij een buitenbeentje, maar dan ontmoet hij de excentrieke Jacques een buutendieker, net als hij. De j De jonge Solle groeit op in de Zeeuwse polder van de jaren vijftig, waar hij later het familiebedrijf zal overnemen. Als boerenzoon op het gymnasium is hij een buitenbeentje, maar dan ontmoet hij de excentrieke Jacques - een buutendieker, net als hij. De jongens worden onafscheidelijk. Terwijl Solle zich sterk verbonden voelt met zijn geschiedenis en familie, wil de jonge baron Jacques ... Het relaas van Solle (eBook) Hallo! Op zoek naar een Het relaas van Solle-boek geschreven door auteur Andreas Oosthoek? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De jonge Solle groeit op in de Zeeuwse polder van de jaren vijftig, waar hij later het familiebedrijf zal overnemen. Bestel Het relaas van Solle van Andreas Oosthoek. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het Relaas van Solle - Andreas Oosthoek (2015) mijn stem. 3,50 (1) 1 stem . Nederlands Streek/Familie / Romantiek . 208 pagina's Eerste druk: Cossee, Amsterdam (Nederland) De jonge Solle groeit op in de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Andreas Oosthoek
DIMENSIE
9,74 MB
BESTANDSNAAM
Het relaas van Solle.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge Solle groeit op in de Zeeuwse polder van de jaren vijftig, waar hij later het familiebedrijf zal overnemen. Als boerenzoon op het gymnasium is hij een buitenbeentje, maar dan ontmoet hij de excentrieke Jacques - een buutendieker, net als hij. De jongens worden onafscheidelijk. Terwijl Solle zich sterk verbonden voelt met zijn geschiedenis en familie, wil de jonge baron Jacques Christophe d'Ulm de wijde wereld in. Hij wil een nomadisch bestaan leiden, de vrijheid opzoeken, flaneren langs de boulevards van Parijs. Behalve aan Solle heeft hij zich nooit kunnen binden. Ondanks hun zielsverwantschap, vertrekt Jacques naar Frankrijk.Het contact tussen de jongens blijft intensief, ook op grote afstand. Al bewegen hun levens in andere richtingen, ze blijven dromen van een toekomst met elkaar. Maar dan wordt Jacques getroffen door een onbekende ziekte, en verdwijnt alle hoop op een lang leven. Plotseling is hun tijd samen beperkt, en blijft Solle met niets dan herinneringen achter.Het relaas van Solle is het relaas van een liefde die vriendschap heet, een aangrijpende geschiedenis over het overwinnen van een groot verlies. Andreas Oosthoek is een bewonderenswaardig stilist en roept intense beelden op in een tijdloos romandebuut. Een literaire herontdekking van formaat voor de lezers van Jeroen Brouwers en Oek de Jong.

Wil je het boek lezen?Het relaas van Solle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andreas Oosthoek. Lezen Het relaas van Solle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN