Hemelbrand

Hemelbrand - Erin Kelly | Northernlights300.org

...Het boek is erg voorspelbaar, leest wel vlot maar ook op zo' n manier dat je ook wel delen van bladzijden kunt overslaan ... Het groene gezicht: Hemelbrand ... . Voor mij geen boeken meer van deze schrijfster. Hemelbrand is geschreven vanuit verschillende personen en verspringt van heden naar verleden. Het ene karakter is wat beter neergezet dan het ander. Van Darcy krijg je volledig mee hoe een mens zich kan ontwikkelen tot iemand die zijn hele leven bezeten is van het nemen van wraak op de persoon die hem iets ontnomen heeft. Hemelbrand. door Erin Kelly. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoo ... bol.com | Hemelbrand (ebook), Erin Kelly | 9789041423580 ... ... . Hemelbrand. door Erin Kelly. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Hemelbrand van Erin Kelly was duidelijk niet aan mij besteed. Waar ik normaal smul van psychologische thrillers, was ik nu niet hongerig te krijgen voor dit boek. Misschien kwam het door het dagboekstuk van de (later overleden) moeder. Hemelbrand (The burning air) is haar derde thriller. Een boeiend geschreven verhaal waarin Erin Kelly laat zien dat zij een goed plot kan bedenken en dat ook nog eens mooi en overtuigend op papier kan zetten. Hemelbrand; Lees een stukje uit het boek. Hemelbrand E-BOOK Erin Kelly. Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Onmiddellijk besc...

INFORMATIE

AUTEUR
Erin Kelly
DIMENSIE
9,23 MB
BESTANDSNAAM
Hemelbrand.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrouw die je net hebt ontmoet verdwijnt, en ze heeft je baby meegenomen...Na het overlijden van Lydia MacBride proberen haar man en drie volwassen kinderen de draad weer op te pakken. Ze ontmoeten elkaar in hun vakantiewoning in het pittoreske Devon. Wat een nostalgisch samenzijn had moeten worden, loopt compleet anders. Sophie, de oudste dochter, is ongelukkig in haar huwelijk en richt zich voornamelijk op haar baby. Haar broer Felix heeft voor het eerst zijn nieuwe vriendin meegenomen. En als na een uitje Felix' vriendin en de baby zijn verdwenen, worden de MacBrides gedwongen een gebeurtenis uit het verleden onder ogen te zien.

Wil je het boek lezen?Hemelbrand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erin Kelly. Lezen Hemelbrand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN