De zeester en de spin

De zeester en de spin - Ori Brafman | Northernlights300.org

...zon. Krijg inzicht in de verbazingwekkende kracht die enkele van de succesvolste bedrijven van nu aan elkaar verbindt ... de / Bibliotheek: 'De zeester en de spin' Ori Brafman ... ... . Als je het hoofd van een spin afhakt... De zeester en de spin.. Geplaatst op oktober 20, 2011 door lichysis Momenteel ben ik een heel interessant boek aan het lezen over de kracht en functioneren van organisaties zonder hoofd. Buy De zeester en de spin: de onstuitbare kracht van organisaties zonder leider 01 by Brafman, Ori, Beckstrom, Rod A. (ISBN: 9789022997666) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Zeespinne ... Boek: De zeester en de spin - Springest ... . (ISBN: 9789022997666) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Zeespinnen (Pycnogonida, spreek uit: piek-nogoonieda) vormen een klasse van dieren uit de stam van geleedpotigen (Arthropoda) en de onderstam Chelicerata.Er zijn ongeveer 1160 moderne soorten. Zeespinnen komen wereldwijd voor en leven zonder uitzondering in zee. Zeespinnen hebben een aparte lichaamsbouw waarbij verschillende organen zoals de maag en de darmen deels in de poten zijn geborgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Ori Brafman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De zeester en de spin.pdf

OMSCHRIJVING

Als je het hoofd van een spin afhakt, gaat hij dood. Maar als je een arm van een zeester afhakt, groeit er een nieuwe aan. De afgehakte arm kan zelfs uitgroeien tot een nieuwe zeester.Wat is de verborgen kracht achter het succes van Wikipedia, craigslist en Skype? Wat hebben eBay en General Electric gemeen met vrouwenrechtenbewegingen en tegenstanders van de slavernij? Door welke fundamentele keuze bewandelen General Motors en Toyota volstrekt verschillende paden? Waarom was het winnen van een zaak bij het hooggerechtshof de grootste fout die MGM kon maken?Na een vijf jaar durend baanbrekend onderzoek komen Ori Brafman en Rod A. Beckstrom met enkele onverwachte antwoorden, aangrijpende verhalen en onwaarschijnlijke overeenkomsten. De zeester en de spin betoogt dat organisaties uiteenvallen in twee categorieën: de traditionele spinnen, dieeen strakke hiërarchie en top-downleiderschap hebben, en de revolutionaire zeesterren, die vertrouwen op de kracht van samenwerken.De zeester en de spin verklaart wat er precies gebeurt wanneer zeesterren spinnen aanpakken (zoals de muziekindustrie versus Napster en Kazaa) en laat zien dat gevestigde organisaties en instellingen, van IBM tot de regering van de VS, hiervan leren en de zeesterprincipes inlijven om (weer) succesvol te worden.De zeester en de spin is een zeldzaam boek dat je kijk op de wereld zal doen veranderen.

Wil je het boek lezen?De zeester en de spin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ori Brafman. Lezen De zeester en de spin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN