Courtney- Moesson

Courtney- Moesson - Wilbur Smith | Northernlights300.org

...e Rijk van koningin Victoria groeit en bloeit en kolonisten verspreiden zich over het Afrikaans continent ... Wilbur Smith - Moesson / Boek 1 te Koop Aangeboden op ... ... . Op de oevers van de Nijl komen twee machtige en invloedrijke families, de Ballantynes en de Courtneys, lijnrecht tegenover elkaar te staan. Moesson - Wilbur Smith ... Sir Hal Courtney is uitgegroeid tot een machtige Engelse grootgrondbezitter, die zijn rijkdom vergaarde als zeevaarder voor de Engelse Oost-Indische Compagnie. Na jaren niet op zee te zijn geweest, bereidt Hal zich voor op een nieuwe, ... 'Moesson' door Wilbur Sm ... bol.com | De courtney trilogie, Wilbur Smith ... ... . Na jaren niet op zee te zijn geweest, bereidt Hal zich voor op een nieuwe, ... 'Moesson' door Wilbur Smith - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Wilbur Smith - Moesson / boek 1 uitg. de Boekerij, Parel pocket, 2001, 304 pag. ex-bibliotheek boek voorzien van stempel en plakkers; deze Parelpocket is tevens gebonden in een harde kaft en daardoor lekker stevig. Moesson gaat verder waar het onvergetelijke De roofvogels ophield en vertelt het verhaal van de vroegere Courtney-generatie. Moesson Wilbur Smith • ebook • epub. Samenvatting . Eind 17e eeuw. Sir Hal Courtney is uitgegroeid tot een machtige Engelse grootgrondbezitter, die zijn rijkdom vergaarde als zeevaarder voor de Engelse Oost-Indische Compagnie. Na jaren niet op zee te zijn geweest, ... MOESSON 1999, Amsterdam: De Boekerij, 648pag., 24cm, ISBN 90-225-2543-0, 1e druk ... Deze telg van de Courtney-familie ontmoet daar een lid van een andere roemruchte familie, de Ballantynes. Ook hij. Penrod Ballantyne, kapitein van de huzaren, zit vast in Khartoum, samen met de Britse consul, David ... Bestel Moesson van Wilbur Smith. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Moesson inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Moesson en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina ... Door toedoen van piraten die voor de kust van afrika genadeloos hun slag slaan, lijdt de engelse oost-indische compagnie zware verliezen en roept de hulp in van sir hal courtney. Deze machtige engelse...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilbur Smith
DIMENSIE
6,2 MB
BESTANDSNAAM
Courtney- Moesson.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Courtney. Eind 17e eeuw. Sir Hal Courtney is uitgegroeid tot een machtige Engelse grootgrondbezitter, die zijn rijkdom vergaarde als zeevaarder voor de Engelse Oost-Indische Compagnie. Na jaren niet op zee te zijn geweest, bereidt Hal zich voor op een nieuwe, gevaarlijke missie: het bestrijden van de meedogenloze piraten voor de kust van Afrika. Drie van zijn zonen varen mee. Ze zijn wispelturige en gepassioneerde rivalen. Zal hun tocht eindigen in glorie - of in de dood?

Wil je het boek lezen?Courtney- Moesson in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilbur Smith. Lezen Courtney- Moesson Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN