Afweermechanismen in de horoscoop

Afweermechanismen in de horoscoop - Liz Greene | Northernlights300.org

... driftmatige strevingen en verlangens en waarheden (realiteiten) die te veel angst of verdriet oproepen, uit het bewustzijn weg te houden ... PDF Module 1.02 Basiskennis astrologie ... . Herkomst van het begrip. Freud ... - Tekens van de dierenriem naar element, kruis en polariteit. 3. Literatuur - Cursusboek p. 4 - 16 - Psyche en astrologisch symbool Hoofdstuk 1 t/m 5, pag. 1 - 127 - Handboek horoscoopberekening hoofdstuk 7, p. 64-65 - Greene: Afweermechanismen in de horoscoop. P.1 t/m 98. Extra literatuur (niet verplicht): - Greene: Liefde in de sterren. 4. AFWEERMECHANISMEN IN DE HOROSCOOP on Amazon.com. *FRE ... Afweermechanismen in de horoscoop | Boeken ... . P.1 t/m 98. Extra literatuur (niet verplicht): - Greene: Liefde in de sterren. 4. AFWEERMECHANISMEN IN DE HOROSCOOP on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. AFWEERMECHANISMEN IN DE HOROSCOOP Afweermechanismen in de horoscoop € 21.00. Een horoscoop geeft veel informatie over onze behoeften en mogelijkheden, maar ook hoe we verstoppertje met onszelf kunnen spelen of afweermechanismen opbouwen. Zowel Freud als Jung hebben waardevolle inzichten over dit deel van ons psychisch functioneren gegeven. Greene, Liz: Afweermechanismen in de horoscoop - info klik hier. Greene, Liz: Relaties en hoe ze te overleven - info klik hier. Greene, Liz: Uranus, de kunst vuur te stelen - info klik hier. Gunzburg, Darrelyn: Astro-grafologie - info klik hier. Hamaker-Zondag, Karen: De astrologische windroos - info klik hier AstroFocus is het periodiek vakblad van en voor astrologen, in eerste instantie voor de leden van de AVN, maar ook voor elke andere belangstellende. Dit blad verschijnt 4 X per jaar (in maart, juni, september en december) en is samengesteld met artikelen van onze leden en andere astrologen, zowel uit binnen- als buitenland. Horoscoop Levertijd 2-3 werkdagen, 5 titels op voorraad, vanaf € 17,25 alleen bij Boeken.com....

INFORMATIE

AUTEUR
Liz Greene
DIMENSIE
9,15 MB
BESTANDSNAAM
Afweermechanismen in de horoscoop.pdf

OMSCHRIJVING

Een horoscoop geeft veel informatie over onze behoeften en mogelijkheden, maar ook hoe we verstoppertje met onszelf kunnen spelen of afweermechanismen opbouwen.Zowel Freud als Jung hebben waardevolle inzichten over dit deel van ons psychisch functioneren gegeven. Liz behandelt eerst de theoretische achtergronden, om deze vervolgens aan de hand van voorbeelden naar de praktijk te vertalen.Ze laat zien hoe onze gaven, talenten, behoeften en afweer-mechanismen met elkaar vervlochten zijn en met elkaar samenhangen, en dat afweermechanismen uiteen kunnen lopen van defensief en afwerend gedrag en projecties tot aan gewelddadig gedrag of altijd maar aardig zijn.Ze behandelt van alle elementen en tekens de typerende afweermechanismen, en neemt ook een aantal planeten onder de loep. Inzicht in die verdediging kan je helpen door deze mechanismen heen te breken en je werkelijke kracht en mogelijkheden te ontplooien. Liz Greene, astrologe en Jungiaans analytica, behoeft geen introductie meer. Ze leidt in Londen het Centre for Psychological Astrology en heeft een therapeutische praktijk. Door haar talloze astrologieboeken, maar ook door haar lezingen, is ze een begrip in de astrologische wereld.

Wil je het boek lezen?Afweermechanismen in de horoscoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liz Greene. Lezen Afweermechanismen in de horoscoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN