Mag ik je omarmen?

Mag ik je omarmen? - Anne Speckens | Northernlights300.org

...eres en mindfulnesstrainer. Vertalingen in context van "Je mag omarmen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Je mag omarmen wat en wie je maar wilt ... Mag ik je omarmen? - paperback - Anne Speckens, Saskia van ... ... . De box 'Mag ik je omarmen' van Anne Speckens en Saskia van Leendert bevat vijftig Nederlandstalige gedichten op kaarten. Het begeleidende boekje geeft een inleiding en praktische suggesties voor het gebruik van de gedichten. Centraal staan de vier kwaliteiten van het hart: ... Fnac: Nederlandstalige poëzie en compassie, Mag ik je omarmen?, Anne Speckens, Saskia van Leendert". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% ... Mag ik je omarmen? door Anne Speckens, Saskia van Leendert ... ... ... Fnac: Nederlandstalige poëzie en compassie, Mag ik je omarmen?, Anne Speckens, Saskia van Leendert". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Voorbeelden: Ik mag geen fouten maken. Ik moet presteren. Ik mag niet lui zijn. Ik mag niet klagen. Ik mag anderen niet belasten. Ik moet me fit voelen. Ik moet zinvol bezig zijn. Ik moet altijd voor anderen klaarstaan. Ik moet mijn afspraken nakomen. Ik moet doen wat anderen van me verwachten. 2. Gedrag dat je bij anderen veroordeelt Mindfulnesstrainers gebruiken vaak gedichten in hun compassietrainingen. Die vormen een goed hulpmiddel om een compassievolle houding te ontwikkelen. De box 'Mag ik je omarmen' van Anne Speckens en Saskia van Leendert bevat vijftig Nederlandstalige gedichten op kaarten. \\n Het begeleidende boekje geeft een inleiding en praktische suggesties voor het gebruik van de gedichten. Centraal ... Nu ik echt stil mag staan, merk ik hoeveel spanning ik in mijn lichaam vastgezet heb. Als je iets anders wilt, heb je iets anders te doen! Afgelopen weken heb ik het anders gedaan: haptonomie, ontspanningsoefeningen, naar lichaam luisteren, zelfs yoga. Nu, nu we bijna aankomen in 2020 ben ik nog steeds bang voor diezelfde pijn van toen. Alsof ik ergens op mijn hoede blijf. Tegen beter voelen in. Want mijn pijn is getransformeerd. De allerscherpste scherpte is er niet meer. Sterker nog, ik kan en mag het verdriet van mezelf omarmen. De liefde overwint. Ik maak er bewust ruimte voor. Mindfulnesstrainers gebruiken vaak gedichten in hun compassietrainingen. Die vormen een goed hulpmiddel om een compassievolle houding te ontwikkelen. De box 'Mag ik je omarmen' van Anne Speckens en Saskia van Leendert bevat vijftig Nederlandstalige gedichten op kaarten. Het begeleidende boekje geeft een inleiding en praktische suggesties voor het g...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Speckens
DIMENSIE
6,41 MB
BESTANDSNAAM
Mag ik je omarmen?.pdf

OMSCHRIJVING

Verzameling gedichten en teksten over mindfulness, compassie en vreugde, vol praktische suggestiesMindfulnesstrainers gebruiken vaak gedichten in hun compassietrainingen. Die vormen een goed hulpmiddel om een compassievolle houding te ontwikkelen. De box 'Mag ik je omarmen' van Anne Speckens en Saskia van Leendert bevat vijftig Nederlandstalige gedichten op kaarten. Het begeleidende boekje geeft een inleiding en praktische suggesties voor het gebruik van de gedichten. Centraal staan de vier kwaliteiten van het hart: vriendelijkheid, compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid. Deze bloemlezing kan je helpen jezelf en anderen te omarmen.

Wil je het boek lezen?Mag ik je omarmen? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Speckens. Lezen Mag ik je omarmen? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN