Iskenderun

Iskenderun - Alexander van Ketwich Verschuur | Northernlights300.org

...h Levant Company maintained an agency and factory here for 200 years, until 1825, in spite of high mortality among its employees because of regional disease, some due to lack of sanitation systems ... Puzzelwoordenboek ISKENDERUN ... . İskenderun (tot 1939 Iskenderiye ook bekend als Alexandrette) is een havenstad (159.149 inwoners) in Turkije gelegen aan de gelijknamige golf.Het is tevens een van de 12 districten van de provincie Hatay.De stad is genoemd naar Alexander de Grote. (In het Turks: Büyük Iskender.) De vroegere naam van de stad was dan ook Alexandrette. Iskenderun Tourism: Tripadvisor has 1,946 reviews of Iskenderu ... Category:İskenderun - Wikimedia Commons ... .De stad is genoemd naar Alexander de Grote. (In het Turks: Büyük Iskender.) De vroegere naam van de stad was dan ook Alexandrette. Iskenderun Tourism: Tripadvisor has 1,946 reviews of Iskenderun Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Iskenderun resource. Iskenderun, formerly Alexandretta, seaport and city in southern Turkey. It was founded to commemorate Alexander the Great...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander van Ketwich Verschuur
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Iskenderun.pdf

OMSCHRIJVING

De Nederlandse scheepsbouwer Jongkind Yacht Builders bouwt in opdracht van de schatrijke Arabier Bashir Hariri een luxe superjacht voor veertig miljoen euro. Als de termijnbetalingen van vijf miljoen in koffers vol hagelnieuwe bankbiljetten worden voldaan, vertrouwt eigenaar Floris Jongkind het niet. Hij neemt contact op met justitie, maar de verdenking van vals geld blijkt ongegrond: de biljetten zijn honderd procent echt en doorstaan alle keuringen. Justitie kan verder niets doen. Jongkind is echter nog steeds benauwd dat zijn bedrijf verstrikt raakt in een crimineel verhaal. Hij schakelt de Britse forensisch specialist Harry Gibson in om te achterhalen hoe de Arabier aan zijn geld is gekomen. Geholpen door internationale inlichtingendiensten leidt het onderzoeksspoor naar een Amerikaanse miljardair en via Libanon en Syrië naar de Turkse havenplaats Iskenderun, waar terreurorganisatie Islamitische Staat actief is.

Wil je het boek lezen?Iskenderun in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander van Ketwich Verschuur. Lezen Iskenderun Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN