Fibromyalgie, de puntjes op de i

Fibromyalgie, de puntjes op de i - Aty van Galen | Northernlights300.org

...ie, de puntjes op de i van Aty van Galen kopen? Hier zie je waar het boek te koop is ... Attenderingen: Fibromyalgie : de puntjes op de i / Aty van ... ... . Paperback, ISBN 9789069282459. Fibromyalgie - De puntjes op de i is de titel van het meest volledige boek over fibromyalgie dat in Nederland verschenen is. Fibromyalgie is een chronische aandoening van spieren en bindweefsel en berooft de patiënt van energie en zekerheden en bezorgt vaak veel pijn en beperkingen. Fibromyalgie - de puntjes op de i book. Read 2 reviews from the world's largest co ... Amazon.it: Fibromyalgie, de puntjes op de i - Alex van ... ... . Fibromyalgie - de puntjes op de i book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Het meest volledige boek over fibromyalgie dat in ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,99 MB BESTANDSNAAM Fibromyalgie, de puntjes op de i.pdf PUBLICEER DATUM november 2011 SCHRIJVER Aty van Galen ISBN 9789069282459 Fibromyalgie, de puntjes op de i. Auteur: Aty van Galen. Nederlands 228 pagina's. Nigz. april 2007. Samenvatting. De beste remedie voor mensen met fibromyalgie is accepteren dat ze de aandoening hebben. Ze kunnen het beste hun leven opnieuw op inrichten, rekening houdend met hun mogelijkheden en...

INFORMATIE

AUTEUR
Aty van Galen
DIMENSIE
9,23 MB
BESTANDSNAAM
Fibromyalgie, de puntjes op de i.pdf

OMSCHRIJVING

De beste remedie voor mensen met fibromyalgie is accepteren dat ze de aandoening hebben. Ze kunnen het beste hun leven opnieuw op inrichten, rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Dit boek biedt veel praktische tips voor patiënten en veel actuele achtergrondinformatie over de medische aspecten van fibromyalgie. De oorzaak van fibromyalgie is nog steeds onbekend. Een adequate behandelingsmethode ontbreekt daarom ook. Het gevolg is dat mensen met de aandoening vaak eindeloos reguliere en alternatieve hulpverleners en behandelaars bezoeken. Symptomen worden soms bestreden, maar de klachten verdwijnen nooit helemaal. In het eerste deel van het boek gaat auteur Aty van Galenin op wat fibromyalgie (niet) is. In deel twee gaat het om de beleving ervan (klachten, emoties en de gevolgen voor de - intieme - relatie met anderen). Deel drie draagt de titel Heft in eigen handen en gaat over 'fibromyalgiemanagement'. In deel vier komen de (on)mogelijkheden van behandelwijzen aan bod. Het boek eindigt met 84 praktische tips en met adviezen voor lichaamshoudingen (geïllustreerd). Fibromyalgie- puntjes op de i is de actualisering van en een aanvulling op twee eerder publicaties van Aty van Galen over fibromyalgie: Geen dag zonder pijn; Leven met fibromyalgie en Beter leven met fibromyalgie.

Wil je het boek lezen?Fibromyalgie, de puntjes op de i in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aty van Galen. Lezen Fibromyalgie, de puntjes op de i Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN